Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Projektsamordnare

Enheten för innovation och entreprenörskap vid Sahlgrenska akademin startade 2006 och skall ge förutsättningar för såväl utbildning och forskning, som skapande av nätverk och inspiration, för att utveckla medicinska projekt inom Göteborg och Västra Götalandsregionen.

Vi bedriver utbildning, forskning, samt verksamhet inom Universitetets "tredje uppgift", dvs. samarbete med näringsliv och samhälle. Forskning och utbildning berör flera centrala och viktiga fält relaterade till innovation och entreprenörskap med anknytning till medicin och hälsa.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter innefattar främst utbildnings- och specifikt utbildningsadministrativt kopplade aktiviteter för internationellt mastersprogram, samt fristående kurser. Innehavaren av tjänsten kommer arbeta med tät kommunikation med antagningsenheten i samband med särskild antagningsordning som gäller för bland annat enhetens mastersprogram. I arbetsuppgifterna ingår hantering av ett flertal av universitetets administrativa verktyg såsom GUL, NyA, LADOK och GUBAS. Här hanteras studentärenden, mailspridning, nätverksmöten, antagningslistor, registrering och rapportering av studenters resultat etc. I tjänsten ingår även administrativt arbete kring planering av kurser, kursplaner, kursguider, lokalbokningar och kommunikation via verktyg för att uppdatera information till sökande studenter. En nära kontakt med studenter är en given uppgift och kommunikationen via web är en viktig del.

Tjänsten innebär nära kontakt med externa samarbetspartners, lärare, coacher mfl. och kräver ett entreprenöriellt synsätt och en förmåga till att hantera olika befattningshavare kommunikativt. Arbetsuppgifter inkluderar också bokning av möten samt att agera som protokollförare.

Kvalifikationer

Gymnasiekompetens och gärna någon form av högskoleutbildning är ett krav. Vi ser med fördel att du har tidigare erfarenhet och behörighet i de system vikariatet ska hantera. Vi kräver att du har god språklig kunskap i engelska, både skriftligt och muntligt. Våra studenter kommer från hela världen varför en stor öppenhet för kulturella möjligheter och svårigheter är en väsentlig kvalifikation. Vi söker dig som är driftig, serviceinriktad, öppen och förtroendeingivande. Det är viktigt att du kan se helheten i verksamheten och se vilka behov som finns. Du bör vara självständig och ha lätt för att knyta nya kontakter.

Du tycker om höga krav som ställs på arbetstempo, resultat och engagemang. Du är van att organisera och skapa ditt eget arbete självständigt, såväl som tillsammans med andra i team. Du är resultatinriktad och kreativ och har ett brinnande intresse för entreprenörskap.

Vi förutsätter att du har god datorvana och uttrycker dig utmärkt på svenska och engelska i tal och skrift.

Anställning

Anställningsform: Vikariat 6 månader eller tills ordinarie befattningshavare är åter i tjänst Omfattning: 30 % Placering: Institutionen för medicin, Göteborg Tillträde: Så snart som möjligt enligt överenskommelse

Kontaktuppgifter för anställningen

Karl Maack, Enhetschef, 0768-979076, karl.maack@gu.se

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Styrkta utbildningsmeriter, tidigare arbetsgivare inklusive tjänstgöringsintyg och en lista på vilka administrativa system som den sökande arbetat i ska medskickas. Referenser ska bifogas.

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

 

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

 

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Göteborgs universitet är miljöcertifierat och arbetar aktivt för hållbar utveckling. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar universitetet till en bättre framtid. Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?