Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Utbildningsadministratör

Från 1 november 2016 inrättades en ny enhet inom Gemensamma förvaltningen – Enheten för utredning och lärarutbildning. Enheten ger generellt utredningsstöd inom utbildningsområdet och specifikt inom lärarutbildningen. Enhetens ansvarsområden inbegriper analysfunktion, beredningsfunktion, expertfunktion inom kvalitet, utbildningsplaneringsfunktion i relation till delar av lärarutbildningen och samordningsfunktion för samverkan med skolväsendet.
Den aktuella tjänsten avser studieadministrativa arbetsuppgifter, i första hand kopplade till uppdrag inom Vidareutbildning för lärare som saknar examen (VAL), Utbildning för lärare med utländsk lärarexamen (ULV) och Snabbspår för lärare och förskollärare.

Arbetsuppgifter

Arbetet som utbildningsadministratör innefattar främst studieadministrativa arbetsuppgifter med relevans för antagnings- och vägledningsarbete så som systemstöd, registervård i olika databaser, beredning av beslutsunderlag och beredning av fakturaunderlag.

Även andra administrativa arbetsuppgifter med relevans för enhetens löpande arbete kan ingå såsom back-upfunktion vid inköp, handläggning av bokningsadministration i Sembok samt viss konferens- och lokaladministration.

Kvalifikationer

För tjänsten krävs:
- relevant gymnasial eller eftergymnasial utbildning
- dokumenterat god datorvana
- goda språkkunskaper i svenska

Relevant administrativ erfarenhet är mycket meriterande och goda språkkunskaper i arabiska är meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet där förmåga att samarbeta är central liksom noggrannhet och ett lösningsorienterat förhållningssätt inom ett område med hög förändringstakt

Anställning

Anställningen är tidsbegränsad i 6 månader med omfattning 80-100 % med placering vid Gemensamma förvaltningen, Enheten för utredning och lärarutbildning. Tillträde sker 2017-09-04 eller enligt överenskommelse. 

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta 

Anna Brodin, Enhetschef
031-786 64 69, 0703-419034

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Sista ansökningsdag: 2017-08-10

 

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Göteborgs universitet är miljöcertifierat och arbetar aktivt för hållbar utveckling. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar universitetet till en bättre framtid. Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?