LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Utbildningsadministratör

Från 1 november 2016 inrättades en ny enhet inom Gemensamma förvaltningen – Enheten för utredning och lärarutbildning. Enheten ger generellt utredningsstöd inom utbildningsområdet och specifikt inom lärarutbildningen. Enhetens ansvarsområden inbegriper analysfunktion, beredningsfunktion, expertfunktion inom kvalitet, utbildningsplaneringsfunktion i relation till delar av lärarutbildningen och samordningsfunktion för samverkan med skolväsendet.
Den aktuella tjänsten avser studieadministrativa arbetsuppgifter, i första hand kopplade till uppdrag inom Vidareutbildning för lärare som saknar examen (VAL), Utbildning för lärare med utländsk lärarexamen (ULV) och Snabbspår för lärare och förskollärare.

Arbetsuppgifter

Arbetet som utbildningsadministratör innefattar främst studieadministrativa arbetsuppgifter med relevans för antagnings- och vägledningsarbete så som systemstöd, registervård i olika databaser, beredning av beslutsunderlag och beredning av fakturaunderlag.

Även andra administrativa arbetsuppgifter med relevans för enhetens löpande arbete kan ingå såsom back-upfunktion vid inköp, handläggning av bokningsadministration i Sembok samt viss konferens- och lokaladministration.

För tjänsten krävs:
- relevant gymnasial eller eftergymnasial utbildning
- dokumenterat god datorvana
- goda språkkunskaper i svenska

Relevant administrativ erfarenhet är mycket meriterande och goda språkkunskaper i arabiska är meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet där förmåga att samarbeta är central liksom noggrannhet och ett lösningsorienterat förhållningssätt inom ett område med hög förändringstakt

Anställning

Anställningen är tidsbegränsad i 6 månader med omfattning 80-100 % med placering vid Gemensamma förvaltningen, Enheten för utredning och lärarutbildning. Tillträde sker 2017-09-04 eller enligt överenskommelse.

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta

Anna Brodin, Enhetschef
031-786 64 69, 0703-419034

Fackliga organisationer

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-08-10

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Göteborgs universitet är miljöcertifierat och arbetar aktivt för hållbar utveckling. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar universitetet till en bättre framtid. Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.