Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Utbildningshandläggare

Med 1 700 anställda och en omsättning på 2,3 miljarder kronor är Sahlgrenska akademin Göteborgs universitets största fakultet. Vi bedriver forskning och utbildning inom medicin, odontologi och vårdvetenskap, och flera av våra utbildningsprogram hör till landets mest populära. Under vårt tak rör sig allt från unga studenter till internationellt ledande forskare, alltid i nära samverkan med Västra Götalandsregionen, Folktandvården och näringslivet.

Vid Sahlgrenska akademins kansli samlas det fakultetsgemensamma administrativa stödet för utbildning och forskning. Här arbetar idag drygt 40 medarbetare med ansvar för ekonomi- och utbildningsadministration, kommunikation, HR och stöd till fakultetsledningen.

Utbildningsavdelningen vid Sahlgrenska akademins kansli består av 20 personer som arbetar med frågor rörande utbildning på grundnivå, avancerad nivå och forskarnivå. Vid avdelningen ges handläggar- och sekreterarstöd till fakultetens utbildningsråd samt råd för utbildning på forskarnivå. Inom avdelningen finns också studievägledning för fakultetens samtliga utbildningsprogram, samordning av akademins internationaliseringsarbete, administration av forskarutbildningen samt programadministration av läkarprogrammet och handläggarstöd åt läkarprogramkommittén.

Arbetsuppgifter

Utbildningsavdelningen vid kansliet söker nu en utbildningshandläggare. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att bestå av att ge kvalificerat handläggarstöd åt läkarprogramkommittén inom Sahlgrenska akademin. I arbetet ingår att bereda ärenden, skriva beslutsunderlag, expediera beslut, sammankalla till möten, skriva föredragningslistor samt protokoll. Andra förekommande uppgifter är att administrera kurs- och utbildningsplaner, hantera remisser, sammanställa yttranden, ingå i vissa arbetsgrupper och nätverk, bevaka utbildningsfrågor, samt arrangera examensceremonier för läkarprogrammets studenter. Viss ekonomihantering ingår i anställningen. Övriga på kansliet förekommande arbetsuppgifter kan komma att ingå i anställningen.

Kvalifikationer

Högskoleutbildning med inriktning mot offentlig förvaltning eller annan utbildning som bedöms lämplig krävs för anställningen. Erfarenhet av utbildningsadministrativt arbete, i form av samordningsstöd och inom högskolan är meriterande. Erfarenhet av arbete med bland annat webbaserad lärplattform samt webbpubliceringsverktyg är önskvärd. Ett krav är god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska.

Som person har du en stark servicekänsla och är mycket strukturerad. Arbetet innebär att du har många kontakter både internt och externt. Detta ställer höga krav på god samarbetsförmåga.

Personliga egenskaper som noggrannhet, initiativ- och serviceförmåga samt förmåga att arbeta självständigt är mycket betydelsefulla. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Anställning

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med placering tills vidare vid Sahlgrenska akademins kansli. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta Titti Wahlström, utbildningschef, 031-786 6484.

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

 

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Göteborgs universitet är miljöcertifierat och arbetar aktivt för hållbar utveckling. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar universitetet till en bättre framtid. Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?