LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Utbildningsadministratör

Institutionen för kulturvetenskaper är en av Humanistiska fakultetens sex institutioner och vi finns i trevliga och ljusa lokaler på Vera Sandbergs Allé 8 i centrala Göteborg.
Vi är omkring 60 anställda och vi har ca 1 000 studenter per år.

För mer information om institutionen se www.kultur.gu.se

Vi behöver en vikarie på 20% som ersättare för en av våra två utbildnings-administratörer som är deltidssjukskriven under hösten.

Arbetsuppgifter

Utbildningsadministratörerna ansvarar för och bemannar tillsammans studentexpeditionen vilket innebär att ge service till institutionens studenter som t.ex. antagning, registrering, resultatrapportering och tentamensadministration.
De bistår också lärare med diverse studieadministrativa arbetsuppgifter t.ex. bokning av lokaler, upprättande av aktiviteter i GU's lärplattform GUL m.m.
I tjänsten ingår också arbete som webb-redaktör, vilket innebär att tillse att informationen på institutionens webbsida är aktuell och relevant, att vara delaktig i nätverk på institutions-, fakultets- och centralnivå i webb- och kommunikationsfrågor samt sammankallande i institutionens kommunikationsgrupp.

Kvalifikationer

Arbetet är självständigt och vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta som utbildningsadministratör inom
universitet och högskola.
Ett krav är att du har arbetat i de system och program som Göteborgs universitet använder för att administrera
studentärende samt webbsidor såsom Ladok, Nya, Gul, TimeEdit och Infoglue.
Arbetet innebär daglig kontakt med andra människor och därför kommer särskild vikt att läggas vid personlig lämplighet.
Stor vikt fästs vid personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga, flexibilitet, noggrannhet och ansvars- och servicekänsla
i kombination med förmåga att arbeta självständigt.
Arbetet ställer krav på viss stresstålighet då det periodvis är hög arbetsbelastning. Vidare krävs god datorvana samt goda
kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Anställning

Anställningen är ett vikariat på 20% med placering vid Inst för Kulturvetenskaper. Anställningen börjar den
2017-09-01 och slutar 2017-12-31

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta prefekt Mats Björkin; mats.bjorkin@filmvet.gu.se

Fackliga organisationer

SACO-s; Per Pålsson,erik.palsson@gu.se 031-786 1987
OFR-S; Madelen Hansson, madelen.hansson@gs.gu.se 031-786 1171
SEKO; Elaine Axelsson, elaine.axelsson@gu.se 031-786 5505

Ansökan

Sista ansökningsdag är 2017-07-28

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Göteborgs universitet är miljöcertifierat och arbetar aktivt för hållbar utveckling. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar universitetet till en bättre framtid. Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.