LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Ekonomiadminstratör

Inom institutionen ryms utbildningsprogram, fristående kurser och uppdragsutbildning på grund- och avancerad nivå inom huvudområdena omvårdnad, radiografi, reproduktiv och perinatal hälsa, vårdpedagogik samt forskarutbildning inom vårdvetenskap. Vid institutionen finns också ett antal forskargrupper och forskningsprofilen är personcentrerad vård. Två centrumbildningar finns vid institutionen, Centrum för personcentrerad vård (GPCC) och Centrum för kultur och hälsa.

För ytterligare information om Institutionen för vårdvetenskap och hälsa: http://caresci.gu.se/

Arbetsuppgifter

Då institutionen för vårdvetenskap och hälsa är i en stark tillväxtfas och samtidigt har behov av att bemanna upp inför framtida pensionsavgångar söker vi nu en ekonomiadministratör.

Som ekonomiadministratör kommer du ingå i en arbetsgrupp vid den administrativa enheten, gruppen samordnas av vår ekonomisamordnare. Du kommer arbeta i nära samverkan med lärare och forskare vid institutionen och med övriga administratörer vid den administrativa enheten.

Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av institutionens löpande ekonomiadministration såsom fakturahantering, anläggningsreskontra och omföringar i ekonomisystemet Agresso. Information till institutionens medarbetare om gällande regelverk inom ekonomiområdet är också arbetsuppgifter som är vanligt förekommande inom ramen för tjänsten. Du kommer även ansvara för administrationen av ett EU-projekt som koordineras av vår Centrumbildning för personcentrerad vård, GPCC, vilket även innebär att delar av arbetet utförs på engelska. Inom tjänsten kommer också handläggning av arvoden att rymmas. Andra ekonomiadministrativa arbetsuppgifter kan förekomma inom tjänsten.

Arbetsuppgifterna utförs i hög grad utifrån deadlines och periodvis är arbetsbelastningen hög.

Kvalifikationer

Vi söker dig med utbildning i ekonomi, på lägst gymnasial nivå. Arbetslivserfarenhet av ekonomiadministrativt arbete och goda kunskaper i styrande och normerande regelverk inom ekonomiområdet är ett krav. Meriterinade för tjänsten är även att du har goda kunskaper om de regelverk som gäller för universitet och högskolor och erfarenhet av arbete inom offentlig förvaltning. Tjänsten förutsätter god datorvana och det ses som meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i det ekonomiadministrativa systemet Agresso och det personaladministrativa systemet Primula.

Du måste ha goda språkkunskaper i svenska och engelska.

Eftersom arbetet innebär daglig kontakt och interaktion med andra människor kommer särskilt stor vikt att läggas vid personlig lämplighet.

Anställning

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med placering vid institutionen för vårdvetenskap och hälsa. Tillträde snarast. Provanställning och flexibel arbetstid tillämpas.

Karin Dejke, administrativ chef, +46 31 786 6071, karin.dejke@gu.se

Fackliga organisationer

Tillsättningsförfarande

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal, http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb, genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Göteborgs universitet är miljöcertifierat och arbetar aktivt för hållbar utveckling. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar universitetet till en bättre framtid. Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.