LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Studieadministratör

Institutionen för nationalekonomi med statistik tillhör Handelshögskolan vid Göteborgs universitet och samlar ca 130 medarbetare från ett stort antal länder. Undervisning bedrivs inom nationalekonomi och statistik och vi har idag ca 800 studenter registrerade på våra kurser och program. Forskning bedrivs inom många områden, till exempel miljöekonomi, utvecklingsekonomi, beteendeekonomi och finansiell ekonomi. Mer information om oss hittar du på www.economics.gu.se

Arbetsuppgifter

Studieadministratörerna på institutionen för nationalekonomi med statistik tillämpar ett arbetssätt där man tillsammans med studievägledare och utbildningssamordnare arbetar i ett team. Som studieadministratör kommer du att utföra och ta ansvar för olika uppgifter inom studieadministrationen. Arbetet planeras löpande tillsammans med andra och det är därför viktigt att vara aktiv i planeringsarbetet och medverka till en bra arbetsfördelning. Arbetsuppgifterna är bland annat tentamensadministration (inkl digitala tentor), resultatrapportering, bokning av schema/lokaler, handläggning av kursplaner, antagning, kursutvärderingar, diarieföring, m.m. Du kommer bland annat att arbeta med tvärvetenskaplig utbildningsadministration och arbetsuppgifterna utförs enligt gällande rutiner och regelverk. En stor del av arbetet innebär att på olika sätt ge information och service till studenter och lärare, till exempel genom att bemanna vår studentexpedition och att delta på kursnämndsmöten och introduktioner. Att medverka till utvecklingen av processer och rutiner för en effektiv studieadministration med hög kvalitet är också en viktig del av arbetet. Du kommer i din roll som studieadministratör bl.a. att arbeta med LADOK, TimeEdit, GUL, DISA och KursplaneGUBAS.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har stor erfarenhet av studieadministration med institutions- och fakultetsöverskridande utbildningsprogram. Du har arbetat med kursplaner och digitala tentor och du har god kunskap om LADOK, TimeEdit, GUL, DISA och KurplaneGUBAS. Arbetet ställer höga krav på samarbetsförmåga och stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Du är ansvarstagande, har god förmåga att planera ditt eget arbete, är engagerad och har ett strukturerat arbetssätt. Du har god förmåga att kommunicera på såväl svenska som engelska i tal och skrift. Du är serviceinriktad, har stor vana av att arbeta med människor och av att utveckla rutiner och arbetssätt.

Anställning

Anställningen är en tillsvidareanställning på deltid med omfattning 70 % och placering tills vidare vid institutionen för nationalekonomi med statistik. Anställningen ska tillträdas så snart som möjligt. Provanställning kan komma att tillämpas

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta  Åsa Adin, administrativ chef, 031-786 1981, asa.adin@economics.gu.se

Fackliga organisationer

Ansökan

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Göteborgs universitet är miljöcertifierat och arbetar aktivt för hållbar utveckling. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar universitetet till en bättre framtid. Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.