Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Administratör

Institutionen för geovetenskaper och institutionen för kulturvård har 65 anställda vardera och ligger i Geovetarcentrumhuset vid Wavrinskys plats på Guldheden. Institutionerna har från den 1 juni en gemensam administrativ stödverksamhet och administrativ chef.

 

Institutionen för kulturvård driver professionsförberedande utbildningar och forskning med inriktning mot kulturarvsfrågor, landskap och kulturmiljöer, byggnader, trädgårdar, kulturhistoriska föremål och interiörer. Samverkan mellan institutionens olika grenar samt mellan grundutbildning och forskning, liksom samverkan med det omgivande nationella och internationella samhället, utgör viktiga komponenter i verksamheten. Institutionen för geovetenskaper utbildar naturgeografer, geologer och geografer på både kandidat och avancerad nivå, som kan fylla det ökade behovet av geovetare i samhället. Starka forskningsområden är i klimatologi, biogeokemi, petrologi/geokemi och tillämpad geovetenskap.  För mer information se www.conservation.gu.se och www.gvc.gu.se.

 

Arbetsuppgifter

Du kommer främst att vara ett stöd till den administrativa chefen kring rekyteringsärenden och personalärenden såsom reseräkningsrapport och arvodeshantering. Du kommer också att arbeta med studie- och kursadministration. Även övrigt förekommande administrativa arbetsuppgifter kan bli aktuella.

Kvalifikationer

Vi förutsätter att du har goda kunskaper i Office-paketet och erfarenhet av arbete i olika administrativa datasystem vid högskola/universitet. Krav är kunskaper i GUL, Primula och Reach Mee. Arbetet kräver någon som har ett serviceinriktat arbetssätt och du behöver ha god förmåga att självständigt kunna organisera och prioritera dina arbetsuppgifter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och egenskaper som samarbetsförmåga, flexibilitet och intresse av att arbeta med människor.

Anställning Anställningen är 100 % visstidsanställning under 2,5 månader med placering tills vidare på institutionen för kulturvård. Tillträde 14 augusti elleer enligt överenskommelse.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta: 
Agneta Johnsson, Administrativ chef agneta.johnsson@conservation.gu.se 031-786 4708 


Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Göteborgs universitet är miljöcertifierat och arbetar aktivt för hållbar utveckling. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar universitetet till en bättre framtid. Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?