Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Producent

Högskolan för scen och musik (HSM) finns i huset Artisten i centrala Göteborg och ingår i den Konstnärliga fakulteten vid Göteborgs universitet. Institutionen utbildar komponister, musikalartister, musiker i flera genrer, lärare i dans, musik och teater, operasångare och skådespelare och har drygt 600 studenter. Högskolan för scen och musik bedriver även utvecklingsarbete, forskarutbildning och forskning samt har en omfattande utåtriktad verksamhet. Institutionen har närmare 200 anställda.

Som producent ingår du i den administrativa enheten. Du arbetar i nära samarbete med produktionssamordnare, teknisk personal, studenter, programansvariga och kommunikatörer.

Arbetsuppgifter

Huvudsakliga arbetsuppgifter

-  Koordinera examenskonserter tillsammans med teknisk samordnare

-  Vara producent för slutproduktioner inom scenkonstområdet

-  Ansvara för planering av andra aktiviteter så som gästspel, festivaler, konferenser och högskolans större interna arrangemang

-  På uppdrag av Akademiska Högtider producera event

-  I samarbete med kommunikatörer göra målgruppsarbete/publikarbete

-  Upprätta avtal

-  Ansöka om uppföranderättigheter och redovisa till STIM

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

-  Producent- eller projektledarutbildning inom kultursektorn

-  Erfarenhet av projektledning, produktionsplanering, budgetering och kontraktsskrivning inom musik och/eller scenkonst

-  Erfarenhet av publikarbete/målgruppsarbete

-  Erfarenhet av att ta ett projekt från idé till verkställande

Meriterande är erfarenhet av arbete i en pedagogisk verksamhet.  Erfarenhet av att genomföra marknadsföringsinsatser är också meriterande.

Personliga egenskaper som krävs är flexibilitet, lyhördhet och förmåga att strukturera och prioritera bland önskemål och arbetsuppgifter. Eftersom det är många parter involverade i varje projekt behöver du ha lätt för att skapa kontakter och kommunicera både i tal och skrift på svenska och engelska. Du är lugn och pedagogisk i stressiga situationer. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställning

Allmän visstidsanställning, vikariat om 11 månader med tillträde snarast.

Omfattning: 70% av heltid

Kontaktuppgifter för anställningen

Yvonne Söderling, administrativ chef 031-786 4027 yvonne.soderling@hsm.gu.se

Nicholaus Sparding, producent 031-786 4101 nicholaus.sparding@gu.se

Magdalena Eldh, personaladministratör 031-786 4021 magdalena.eldh@gu.se

Info Högskolan för scen och musik: www.hsm.gu.se

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Sista ansökningsdag: 2017-07-31

 

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Göteborgs universitet är miljöcertifierat och arbetar aktivt för hållbar utveckling. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar universitetet till en bättre framtid. Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?