Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Studieadministratör

På institutionen för didaktik och pedagogisk profession (IDPP) arbetar vi med forskning, utbildning och samverkan om lärandets och undervisningens villkor, processer och resultat. Stort fokus ligger på relationer och samband mellan lärande och undervisning.En stor och viktig del av vårt arbete är lärarutbildning och den forskning och det utvecklingsarbete som rör frågor inom lärarutbildning och skola. Vi arbetar även för att skapa förståelse för andra pedagogiska yrken och yrkesutbildningar. Läs gärna mer på vår hemsida http://idpp.gu.se/

Arbetsuppgifter

Arbetet som studieadministratör innebär bl a arbete med schemabokningar i TimeEdit, registrering, resultatrapportering, intyg i Ladok, uppläggning av webbregistrering i Ladok på webb, skapa aktiviteter och hantera grupper och behörigheter i GUL samt tentamensadministration. Du kommer att vara ett administrativt stöd till studierektorer, programledare och kursledare samt arbeta tillsammans med andra studieadministratörer, studievägledare och övriga administratörer på institutionen och direkt mot våra studenter. Andra arbetsuppgifter av administrativ karaktär kan förekomma.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en akademisk examen med relevant inriktning, god administrativ kunskap och erfarenhet samt god datorvana. För anställningen krävs goda kunskaper i svenska och engelska samt erfarenhet av universitetets olika administrativa system (Ladok, Gubas, TimeEdit, NYA, Valwebben och GUL) och viss arkivkunskap. Du har ett proaktivt synsätt och har lätt för att identifiera och lösa de uppgifter som uppkommer. I och med att arbetsbelastningen periodvis är hög krävs det att du har en förmåga att prioritera arbetsuppgifter och arbeta med ett professionellt bemötande, även under perioder av hög arbetsbelastning. Arbetet kräver god samarbetsförmåga, samtidigt som du klarar av att självständigt fullfölja arbetsuppgifterna. Du har ett strukturerat arbetssätt och förstår innebörden av att hålla deadlines. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och tidigare erfarenhet.

Anställning

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med placering vid institutionen för didaktik och pedagogisk profession.
Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kommer att tillämpas.

Kontaktuppgifter för anställningen

På grund av semestertider så har vi ingen möjlighet att besvara frågor om anställningen.

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

 

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Göteborgs universitet är miljöcertifierat och arbetar aktivt för hållbar utveckling. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar universitetet till en bättre framtid. Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?