Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Utbildningshandläggare

Institutionen för ekonomi och samhälle, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet utlyser ett vikariat som utbildningshandläggare.Institutionen för ekonomi och samhälle bedriver utbildning och forskning inom tre olika ämnesområden; ekonomisk historia, kulturgeografi samt innovation, entreprenörskap och management av intellektuella tillgångar. De olika ämnesområdena inom institutionen skapar möjligheter till tvärvetenskaplig utbildning och forskning.

Institutionen är uppdelad i tre avdelningar och har en gemensam administration, som ansvarar för studie-, forsknings-, ekonomi – och personaladministration samt ledningsstöd. Institutionen har totalt ca 70 medarbetare varav åtta arbetar med den gemensamma administrationen vid institutionen. Inom studieadministrationen finns idag tre administratörer som arbetar i team tillsammans.

Institutionen utlyser ett vikariat på grund av föräldrarledighet.

 

Arbetsuppgifter

Utbildningshandläggaren har ett administrativt ansvar för institutionens utbildningsfrågor och förutsetts arbeta i nära samarbete med utbildningsansvarig och ämneskoordinatorer. Studieadministrationen arbetar teambaserat och utbildningshandläggaren har samordningsansvaret för detta.

Det innebär bland annat att:

  • Koordinera det administrativa arbetet mellan studieadministratörer och studievägledare.

  • Handlägga utbildningsfrågor på grund- och avancerad nivå såsom att handlägga antagningsfrågor, utbildningstillfällen och kursplaner.

  • Ansvara för handläggning av utseende av examinatorer på grun- och avancerad nivå.

  • I samverkan med ämneskoordinator följa upp att kursansvariga utför sina åtagande.

  • Handlägga sammanställningar och uppföljning av kursutvärderingar.

  • Administrera kurs- och schemaplanering för utbildning på grund- och avancerad nivå.

  • Utfärda kursbevis.

  • Att vara sekreterare i grundutbildningskommittén och bereder frågor inför sammanträden.

  • Göra avstämningar och uppföljningar i ekonomiska frågor.

Viss studieadministration kan komma att ingå i tjänsten.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleexamen inom relevant område (administration, offentlig förvaltning eller annan examen som arbetsgivaren finner lämplig). Arbetsuppgifterna kräver kunskap i och förmåga att tillämpa universitets regelverk och administrativa system. Meriterande är att du har arbetat med studieadministrativa system (GUL, Nya, Gubas, Ladok, Time Edit). För tjänsten krävs goda språkkunskaper i svenska och engelska.

God samarbetsförmåga är en förutsättning då tjänsten innebär mycket kontakt med lärare och övrig personal på institutionen. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet såsom att vara engagerad, ha servicekänsla och vara flexibel. Att arbeta strukturerat och ha erfarenhet av ledarskap är meriterande.

 

Anställning

Anställningen är ett vikariat under 10 månader eller tills ordinarie medarbetare är åter i tjänst, med en omfattning på 80 % med placering vid institutionen för ekonomi och samhälle,. Tillträde för anställningen är 2017-10-01 eller enligt överenskommelse.

 

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta:

Liselotte Falk Johansson, administrativ chef

031-786 4750

Liselotte.falk@gu.se

 

Jorun Holmberg, utbildningshandläggare

031-786 3622

Jorun.holmberg@gu.se

 

Maria Siirak, personalhandläggare

031-786 5794

Maria.Siirak@gu.se

 

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

 

Ansökan

I ansökan ska du bifoga:

Personligt brev

CV

Examensbevis

Intyg

Referenser

Övriga dokument, relevanta för ansökan

 

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

 

Ansökan ska vara inkommen senast 2017-08-16

 

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Göteborgs universitet är miljöcertifierat och arbetar aktivt för hållbar utveckling. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar universitetet till en bättre framtid. Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?