Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Forskningsbiträde vid Skogaryd fältstation

Vid institutionen för geovetenskaper bedrivs forskning och utbildning inom geografi och geovetenskaper med profilerna geologi och naturgeografi. Institutionen utbildar geografer, naturgeografer och geologer som kan fylla det ökande behovet av geovetare i samhället. Institutionen har 65 anställda och ca 320 studenter. Vi finns i moderna lokaler i Göteborg.


Arbetsuppgifter

Geovetenskapliga institutionen söker ett forskningsbiträde för visstidsanställning vid Skogaryd fältstation (www.fieldsites.se).

I arbetsuppgifterna ingår att bedriva fluxmätningar av växthusgaser, vegetationsinventeringar, vattenprovtagningar samt installationer och skötsel av teknisk utrustning. Arbetet sker i samband med projekt inom SITES-AquaNET som ett mesocosm försöksanläggning inom SITES.

Arbetsuppgiften innebär att man kommer att bo delvis i fält.


Kvalifikationer

Högskoleutbildning med inriktning mot naturvetenskap eller annan likvärdig högskoleutbildning. Dokumenterad kunskap och erfarenhet av fältverksamhet kopplat till forskning.
Arbetet kräver stor noggrannhet, självständighet och initiativrikedom.


Anställning

Anställningen är en 100 % visstidsanställning om 8 veckor under mitten av augusti – oktober 2017 med placering vid Institutionen för geovetenskaper. Anställningen ska tillträdas snarast, dock senast den 28 augusti.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta:
Leif Klemedtsson, 0702 74 98 24, leif.klemedtsson@gu.se
Agneta Johnsson, 031-786 4708, agneta.johnsson@conservation.gu.se 


Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Sista ansökningsdag är den 1 augusti.

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Göteborgs universitet är miljöcertifierat och arbetar aktivt för hållbar utveckling. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar universitetet till en bättre framtid. Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?