Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Ekonomiadministratör

Vid institutionen bedrivs omfattande forskning och undervisning över stora kunskapsområden från molekyl till människa. Verksamheten utgörs av fem sektioner; farmakologi, fysiologi, hälsa och rehabilitering, klinisk neurovetenskap samt psykiatri och neurokemi. Tjänsten som ekonomiadministratör kommer att vara placerad vid sektionen för psykiatri och neurokemi.

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med löpande ekonomiadministrativt arbete inom sektionens externfinansierade forskning. Du arbetar i nära samverkan med övriga kollegor inom sektionskansliet och då i synnerhet sektionsekonomen. I arbetsuppgifter ingår bland annat hanteringen av leverantörs- och kundfakturor, reseräkningar samt arvoden. Tillsammans med sektionsekonom kommer du också vara delaktig i sektionens budget- och bokslutsarbete.

Kvalifikationer

Ekonomisk utbildning med lägst gymnasiekompetens är ett krav. Tidigare erfarenhet av ekonomiarbete inom statlig verksamhet är meriterande. Tjänsten ställer höga krav på god datorvana och det är meriterande om du arbetat i ekonomisystemet Agresso. Goda kunskaper i Excel och Word är ett krav.

Arbetet innebär mycket kontakter både internt och externt, något som ställer höga krav på samarbetsförmåga samt god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på både svenska och engelska. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställning

Anställningen är en tillsvidareanställning på 100% med placering vid institutionen för neurovetenskap och fysiologi. Provanställning kommer att tillämpas. Tillträde: snarast, enligt överenskommelse.

Ansökningsförfarande

Intervjuer kommer att genomföras löpande under ansökningsperioden.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta  administrativ chef Joakim Hurtig, tel: 031-786 3569, e-post joakim.hurtig@neuro.gu.se.

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

 

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Göteborgs universitet är miljöcertifierat och arbetar aktivt för hållbar utveckling. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar universitetet till en bättre framtid. Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?