Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Forskningsbiträde

Forskargruppen tillhör Institutionen för neurovetenskap och fysiologi och bedriver forskning inom neurodegenerativa sjukdomar rörande biomarkörer och relaterade geners funktion under utveckling och åldrande. Vi använder oss av patientmaterial, cellkulturer samt akvariefiskar av arten zebrafisk i dessa studier. Zebrafisk är en sötvattensfisk vars genetiska och fysiologiska egenskaper gör den attraktiv inom medicinsk forskning. De hålls i akvarier och kräver daglig skötsel för att säkerställa tillväxt och välmående.

Arbetsuppgifter

Vi söker tre (3) medarbetare för skötsel av våra zebrafiskar under helger, helgdagar och andra ledigheter. Arbetet innebär matning av fiskar, allmän översikt av akvariernas funktion samt dess vattenkvalitét. Arbetet utförs på timbasis och beräknad tidsåtgång per dag är ca 1-2 timmar.

Kvalifikationer

Du skall

- vara minst 18 år

- ha en godkänd kurs i Djurförsöksutbildning

-vara flexibel för arbete under helgdagar

Stor vikt läggs vid tidigare erfarenhet av likvärdigt arbete och personlig lämplighet.

Anställning

Anställningen är en tidsbegränsadintermittent anställning på 1 år med placering vid institutionen för neurovetenskap och fysiologi. Du kommer att arbeta timmar vid behov. Tillträde efter överenskommelse.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta forskare Alexandra Abramsson, e-post: alexandra.abramsson@neuro.gu.se, tfn: 070-3357417 eller  sektionschef/professor Henrik Zetterberg, e-post: henrik.zetterberg@clinchem.gu.se, tfn: 031-343 0142.

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

 

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

 

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Göteborgs universitet är miljöcertifierat och arbetar aktivt för hållbar utveckling. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar universitetet till en bättre framtid. Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?