Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Forskningsassistent hälsoekonomi

Institutionen för nationalekonomi med statistik tillhör Handelshögskolan vid Göteborgs universitet och samlar 125 medarbetare från ett stort antal länder. Undervisning bedrivs inom nationalekonomi och statistik och vi har idag ca 800 studenter registrerade på våra kurser och program. Forskning bedrivs inom många områden, till exempel miljöekonomi, utvecklingsekonomi, beteendeekonomi och finansiell ekonomi.

CHEGU (Centrum för hälsoekonomi vid Göteborgs universitet) är ett virtuellt centrum för samverkan över ämnes-, institutions- och fakultetsgränser mellan forskare inom det hälsoekonomiska området. CHEGU är även ett gemensamt kontaktorgan gentemot externa intressenter. För mer information om CHEGU - http://chegu.handels.gu.se/

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår att genomföra ett projekt som syftar till att kartlägga hälsoekonomiska effekter av social delaktighet bland äldre. Projektet är initierat av Västra Götalandsregionen (VGR) och kommer att genomföras i samarbete med ansvariga vid VGR. Inom ramen för projektet skall en hälsoekonomisk beräkning avseende hälsofrämjande insatser till gruppen äldre genomföras. Resultaten av den hälsoekonomisk beräkning av hälsofrämjande insatser riktade till äldre ska därefter spridas i Västra Götaland.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en mastersexamen i nationalekonomi med hälsoekonomisk inriktning eller motsvarande kompetens. Kunskap om databashantering är en merit. Vid tillsättningen kommer särskild vikt att fästas vid vetenskaplig skicklighet, dokumenterad i skriftligt projekt-/examensarbete och/eller i publikationer i vetenskapliga tidskrifter samt personlig lämplighet.

Anställning

Anställningen är en tidsbegränsad anställning om 6 månader på heltid (100 %) med placering på institutionen för nationalekonomi med statistik.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta  Kristian Bolin, Professor, Föreståndare för CHEGU, tel +46 31 786 5251, Kristian.Bolin@economics.gu.se

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag 2017-08-17.

 

Till ansökan, som görs online, skall bifogas:

1. Detaljerat CV

2. Förteckning över publikationer/manuskript inkl. skriftligt examensarbete

3. Av eventuella publiceringar en representativ publikation

4. Beskrivning av kvalifikationer i förhållande till den utlysta anställningen

5. Två referenser med namn, telefonnummer och adresser

 

 

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Göteborgs universitet är miljöcertifierat och arbetar aktivt för hållbar utveckling. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar universitetet till en bättre framtid. Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?