Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Forskningsamanuenser 4 st inom omvårdnad

Inom institutionen ryms utbildningsprogram, fristående kurser och uppdragsutbildning på grund- och avancerad nivå inom huvudområdena omvårdnad, radiografi, reproduktiv och perinatal hälsa, vårdpedagogik samt forskarutbildning inom vårdvetenskap. Vid institutionen finns också ett antal forskargrupper och forskningsprofilen är personcentrerad vård. Två centrumbildningar finns vid institutionen, Centrum för personcentrerad vård (GPCC) och Centrum för kultur och hälsa.

För ytterligare information om Institutionen för vårdvetenskap och hälsa: http://caresci.gu.se/

Arbetsuppgifter

Institutionen för vårdvetenskap och hälsa söker fyra forskningsamanuenser med en inriktning mot ämnesutveckling inom omvårdnad. I din anställning som amanuens är du delaktighet i utveckling av huvudområdet/ämnet omvårdnad under ledning av ämnesföreträdare. Arbetsuppgifterna kommer att inkludera fokusgruppdiskussioner med sjuksköterskestudenter och sjuksköterskor samt återkoppling till olika intressegrupper. Vidare ingår analys av upphämtad data från fokusgruppdiskussionerna med handledning av och tillsammans med lärare och forskare i en projektgrupp. Inom ramen för anställningen kommer du ges möjligheten att genomföra examensarbete inom omvårdnad med data från projektet. 

Kvalifikationer

Ett behörighetskrav är att vara antagen till en utbildning på lägst grundläggande nivå inom omvårdnad vid institutionen för vårdvetenskap och hälsa. Pedagogiskt intresse, avklarade poäng och betyg är avgörande för bedömningen. Pedagogisk utbildning och tidigare erfarenheter av undervisning och ledarskap är meriterande. Det är fördelaktigt för den sökande att under anställningstiden läsa termin fyra, fem eller sex på sjuksköterskeprogrammet, eller att studera på specialistutbildningsprogrammet på avancerad nivå.

Anställning

Anställningen är en tidsbegränsadanställning under perioden 2017-09-01 tom 2018-06-03 med omfattningen 20 % av heltid med placering vid institutionen för vårdvetenskap och hälsa.

Kontaktuppgifter för anställningen

Eva Lidén, sektionschef, +46 766 186 427, eva.liden@gu.se  

Joakim Öhlén, professor, +46 31-786 60 98, joakim.ohlen@fhs.gu.se

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Tillsättningsförfarande

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal, http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb, genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Göteborgs universitet är miljöcertifierat och arbetar aktivt för hållbar utveckling. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar universitetet till en bättre framtid. Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?