Söktjänsten är för närvarande ur funktion. Vi arbetar med att lösa problemet.
Onsdag 16 augusti 10:15

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Utbildningsassistent med inriktning GIS

Institutionen för geovetenskaper har 65 anställda. Institutionen utbildar naturgeografer, geologer och geografer som kan fylla det ökade behovet av geovetare i samhället. Vi forskar på två profilområden; geologiska resurser samt risk och klimat. Vi har kandidat- och mastersprogram i geovetenskaper och geografi samt forskarutbildning i flera geovetenskapliga inriktningar.

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär att hjälpa till med labbmoment i geovetenskapliga kurser med fokus på GIS. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att, i diskussion med kursansvarig, förbereda laborationen inklusive material, som kan ske både på institutionen och i fält. Vid genomförandet av laborationen ingår att presentera aktiviteten och handleda studenterna. Arbetsuppgifterna kan inkludera att rätta studenternas laborationer.

Kvalifikationer

För att vara lämplig för tjänsten ska du vara student vid Göteborgs universitet och gå eller ha gått programmet i geovetenskap eller geografi och läst meriterande kurser. Du har läst minst 15hp GIS och är van vid med att jobba främst med ArcGIS. Erfarenheter med QGIS och andra GIS program är meriterande. Du har goda kunskaper i svenska och engelska samt god datorvana då kursmaterialet, inlämningar och studentkontakt sköts via läroplattformen GUL. Du har lätt att sätta dig in i specifika GIS-problem och kan komma fram till ett lösningsalternativ som du kan förmedla till studenten. Detta blir viktigt i labbet men även på distans inom våra distanskurser i GIS.
Tidigare erfarenheter i handledning inom institutionens kurser är meriterande.

Anställning

Anställningen är intermittent/timanställning. Varierande antal arbetstimmar vid behov under perioden augusti 2017 till juni 2018. Placering vid instituionen för geovetenskap.

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta:

Agneta Johnsson, Administrativ chef 031-786 4708 agneta.johnsson@conservation.gu.se

Mark Johnson, Prefekt, 031-786 2808 mark@gvc.gu.se

Fackliga organisationer

Ansökan

I din ansökan vill vi att du besvarar frågan om varför du önskar tjänsten och varför du anser dig vara kvalificerad att göra arbetet. Vi önskar även kontaktuppgifter till 2 referenser.

Sista ansökningsdag 20 augusti

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Göteborgs universitet är miljöcertifierat och arbetar aktivt för hållbar utveckling. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar universitetet till en bättre framtid. Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.