Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Utbildningsassistent med inriktning geologi

Institutionen för geovetenskaper har 65 anställda. Institutionen utbildar naturgeografer, geologer och geografer som kan fylla det ökade behovet av geovetare i samhället. Vi forskar på två profilområden; geologiska resurser samt risk och klimat. Vi har kandidat- och mastersprogram i geovetenskaper och geografi samt forskarutbildning i flera geovetenskapliga inriktningar.

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär att hjälpa till med laborationsmoment inom kurser i geologi och geovetenskap. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att, i diskussion med kursansvarig, förbereda laborationen inklusive material, som kan ske både på institutionen och i fält. Vid genomförandet av laborationen ingår att presentera aktiviteten och handleda studenterna. Arbetsuppgifterna kan inkludera att rätta studenternas laborationer.


Kvalifikationer

För att vara behörig för tjänsten ska du vara eller varit student på institutionens geovetenskapliga eller geologiska program. Du måste ha erfarenhet av laborationsmoment i några av följande, ange i ansökan vilka:

  • Berggrundskartering i Göteborgsområdet

  • Jordartskartering i Göteborgsområdet

  • Mineral-, bergart- och jordidentifikation

  • Kornstorleksanalys (sikt, hydrometer och pipet)

  • Petrografiskmikroskopering

  • Hydrogeologiska fältarbete i Göteborgsområdet

  • Enklare hydrokemiska analyser i laboratoriet samt förberedning av vattenprover

  • Geografiska informationssystem (GIS)

  • Geofysiska instrument som resistivitet, gravimetri osv.

  • Geokemiska analyser (provförberedning, LA-ICPMS och SEM-EDS)


Vi ser att du har goda kunskaper i svenska och engelska samt god datorvana.

Anställning

Anställningen är intermittent/timanställning vid institutionen för geovetenskaper. Varierande antal arbetstimmar vid behov under perioden augusti 2017 till juni 2018.


Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta:

Agneta Johnsson, Administrativ chef, 031-786 4708 agneta.johnsson@conservation.gu.se

Mark Johnson, Prefekt, 031-786 2808 mark@gvc.gu.se                                                                    


Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner


Ansökan

I din ansökan vi att du besvarar frågan om varför du önskar tjänsten och varför du anser dig vara kvalificerad att göra arbetet. Vi önskar även kontaktuppgifter till 2 referenser. 

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Sista ansökningsdag 20 augusti 2017

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Göteborgs universitet är miljöcertifierat och arbetar aktivt för hållbar utveckling. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar universitetet till en bättre framtid. Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?