Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Tekniker/Vaktmästare

Vid Institutionen för kulturvård bedrivs professionsförberedande utbildningar och forskning med inriktning mot kulturarvsfrågor, byggd miljö, hantverk och konservering. Institutionen bedriver verksamhet på två orter, Göteborg och Mariestad och har totalt ett sextiotal anställda. I Göteborg utbildas konservatorer, bebyggelseantikvarier och ledare inom slöjd och kulturhantverk. I Mariestad ges utbildningar med inriktning mot bygghantverk, trädgårdshantverk samt landskapsvård. Samverkan mellan institutionens olika kunskapsområden, liksom med det omgivande nationella och internationella samhället, utgör viktiga komponenter. Ämnet kulturvård samlar kompetens inom ett brett kunskapsfält som omfattar såväl naturvetenskapliga och humanistiska som samhällsvetenskapliga kunskapsområden. Den tekniska och administrativa stödverksamheten har tolv medarbetare och leds av den administrativa chefen. För mer information se www.conservation.gu.se .

 

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår ett ansvar för verksamhetens tekniska utrustning såsom nätverk, datorer, AV- och konferensansläggningsutrustning och multimaskiner samt att vara användarstöd och kontaktperson till universitetet centrala IT-enhet. Du har även ansvar för behörigheter och licenser. Du kommer att arbeta med tillträde, säkerhet och bokning av lokaler och att underhålla och iordningsställa lokalerna utifrån verksamhetens behov samt ansvara för institutionens fordon. En viktig arbetsuppgift blir att delta i arbetsmiljöronder och vara delaktig i att åtgärderna genomförs samt ta aktiv del i institutionens miljöarbete och hantera återvinning. Stöd till lärare och forskare med kopiering och utskick ingår.

 

Kvalifikationer

Du behöver dokumenterad erfarenhet från motsvarande uppgifter, gärna i en liknande miljö. Det krävs att du är tekniskt kunnig och strukturerad i ditt arbete. B-körkort är ett krav. En eftergymnasial utbildning är meriterande.

Du är serviceorienterad och lockas av utmaningen att vara en kugge i ett serviceinriktat maskineri präglat av högt tempo. Det faller dig naturligt att kommunicera och möta människor på ett positivt sätt och att skapa förtroendefulla kontakter med personer på alla nivåer i organisationen. Det är viktigt att vara kreativ och framåt och stimuleras av att bidra till förändring och förbättring av processer och rutiner samt vara trygg i att problem är till för att lösas. Du samarbetar gärna men klarar samtidigt av att självständigt fullfölja arbetsuppgifter. Du har ett strukturerat och metodiskt arbetssätt, och kan samtidigt lyfta blicken för att se helheten.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

Anställning

Anställningen är på heltid och tills vidare med placering vid Institutionen för kulturvård, Mariestad. Tillträde är snarast enligt överenskommelse. 

 

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta  

Agneta Johnsson, administrativ chef

031-7864708, agneta.johnsson@conservation.gu.se


Lasse Larsson, vaktmästare

0501-755881, lasse.larsson@conservation.gu.se

 

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

 

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag. Ansökan ska innehålla ett CV med dokumenterad arbetslivserfarenhet och utbildning.

Sista ansökningsdag är 2 maj 2017.

 

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Göteborgs universitet är miljöcertifierat och arbetar aktivt för hållbar utveckling. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar universitetet till en bättre framtid. Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?