LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Diskare/köksbiträde

Mötesservice är en tjänst för alla medarbetare på Göteborgs universitet som behöver hjälp med planering av möten, catering och event. Vi bistår kärnverksamheten med allt från en kopp kaffe till planering och genomförande av stora evenemang på någon utav våra av fyra olika anläggningar, Wallenberg konferenscentrum, Ågrenska villan, Jonsereds herrgård eller universitetets huvudbyggnad i Vasaparken.

Arbetsuppgifter

Vi söker en diskare omgående där dina arbetsuppgifter består av att diska både under servis som att sköta disken för grovköket. Du kommer även att vara behjälplig med diskahantering under dagens lunchservering samt bistå med viss assistans till kockarna i deras arbete.

Kvalifikationer

Tidigare erfarenhet som diskare inom kök och grovkök, körkort och grundläggande kunskaper i svenska är ett krav. Du har god initiativ- och samarbetsförmåga. Stor vikt fästs vid den personliga lämpligheten.

Anställning

Anställningen är tillsvidare på 80% med placering vid Sektionen för mötesservice. Tillträde enligt överenskommelse och provanställning kan komma att tillämpas.
Dina arbetsuppgifter kommer att vara sedvanliga diskaruppgifter men din tjänstebenämning blir köksbiträde.

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta:

Johan Ehrnberg
Samordnare, kök
johan.ehrnberg@gu.se

Fackliga organisationer

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är är 26 november 2017.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 38 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.