Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Diskare/köksbiträde

Mötesservice är en tjänst för alla medarbetare på Göteborgs universitet som behöver hjälp med planering av möten, catering och event. Vi bistår kärnverksamheten med allt från en kopp kaffe till planering och genomförande av stora evenemang på någon utav våra av fyra olika anläggningar, Wallenberg konferenscentrum, Ågrenska villan, Jonsereds herrgård eller universitetets huvudbyggnad i Vasaparken.

Arbetsuppgifter

Vi söker en diskare omgående där dina arbetsuppgifter består av att diska både under servis som att sköta disken för grovköket. Du kommer även att vara behjälplig med diskahantering under dagens lunchservering samt bistå med viss assistans till kockarna i deras arbete.

Kvalifikationer

Tidigare erfarenhet som diskare inom kök och grovkök, körkort och grundläggande kunskaper i svenska är ett krav. Du har god initiativ- och samarbetsförmåga. Stor vikt fästs vid den personliga lämpligheten.

Anställning

Anställningen är tillsvidare på 80% med placering vid Sektionen för mötesservice. Tillträde enligt överenskommelse och provanställning kan komma att tillämpas.
Dina arbetsuppgifter kommer att vara sedvanliga diskaruppgifter men din tjänstebenämning blir köksbiträde.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta:

Johan Ehrnberg
Samordnare, kök
johan.ehrnberg@gu.se
031-786 2970

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är är 26 november 2017.

 

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 38 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?