LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Personalhandläggare (Vikariat)

Inom institutionen för vårdvetenskap och hälsa ryms utbildningsprogram, fristående kurser och uppdragsutbildning på grund- och avancerad nivå inom huvudområdena omvårdnad, radiografi, reproduktiv och perinatal hälsa, vårdpedagogik samt forskarutbildning inom vårdvetenskap. Vid institutionen finns också ett antal forskargrupper och forskningsprofilen är personcentrerad vård. Två centrumbildningar finns vid institutionen, Centrum för personcentrerad vård (GPCC) och Centrum för kultur och hälsa.

För ytterligare information om Institutionen för vårdvetenskap och hälsa: http://caresci.gu.se/

Arbetsuppgifter

Institutionen söker en personalhandläggare som ska utgöra ett kvalificerat stöd till institutionens ledning och till övriga medarbetare.

Personalhandläggaren kommer ansvara för rekryteringar och anställningar, lön och ledigheter, rehabilitering, omställning, lag- och avtalstillämpning samt internt utredningsarbete inom personalområdet. Du arbetar både strategiskt och operativt med personalfrågor/ personalärenden. Du ingår i en arbetsgrupp vid den administrativa enheten som samordnas av en personalsamordnare.

Som personalhandläggare förväntas Du handlägga institutionens personalärenden i samarbete med institutionens chefer och administratörer. Som handläggare kvalitetssäkrar Du institutionens personaladministrativa processer.

Kvalifikationer

Högskoleexamen inom personal-/beteendevetenskapliga området eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig, är ett krav.

Erfarenhet av personaladministrativt arbete och en mycket god insikt i och förmåga att tillämpa gällande regelverk är ett krav.

Arbetet kräver att Du har god samarbetsförmåga samtidigt som Du förväntas arbeta mycket självständigt i Din roll som personalhandläggare, att Du är strukturerad med tydlig analytisk färdighet samt har förmåga att ansvara för egna arbetsuppgifter och att slutföra dem. Du är flexibel, är duktig på att prioritera och att periodvis arbeta under tidspress.

Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.

Erfarenhet av kvalificerat personalarbete inom offentlig förvaltning och av arbete med personaladministrativa system såsom Primula är meriterande.

Du behöver förstå helheten samt kopplingen mellan HR som stödfunktion och den akademiska verksamheten. Du är ansvarstagande, utvecklingsinriktad och lösningsorienterad.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställning

Anställningen är ett vikariat på heltid i 12 mån med ev. möjlighet till förlängning med placering vid institutionen för vårdvetenskap och hälsa. Anställningen tillträdes snarast.

Karin Dejke, administrativ chef, +46 31 786 6071, karin.dejke@gu.se

Fackliga organisationer

Tillsättningsförfarande

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal, http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb, genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 38 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.