Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Forskare

Vid avdelning för radiofysik bedrivs forskning rörande olika aspekter och användningsområden där strålning ingår. Joniserande strålning ingår i strålbehandling och diagnostik med röntgenstrålning och radioaktiva ämnen och icke-joniserande strålning ingår vid diagnostik med ultraljud och magnetresonansavbildning. Inom omgivningsradiologin studerar man strålkällor i vår miljö och transport av radioaktiva ämnen i biologiska system. Kunskap om strålningens inverkan på levande celler och organismer (strålningsbiologi) är viktig för att bedöma strålningens risker.

Den aktuella forskargruppen bedriver studier inom omgivningsradiologi och radioekologi.

Arbetsuppgifter

Forskning inom radiokemi. Provberedning och mätning av omgivningsprover. Analys av mätresultat och författande av slutrapporter för pågående projekt.

Kvalifikationer

Doktorsexamen samt mångårig erfarenhet av provberedning för analys av alfastrålande ämnen i omgivningsprover. Erfarenhet av att leda forskningsprojekt.

Anställning

Anställningen är en tidsbegränsad anställning i 6 månader, omfattning 20% av heltid, med placering tills vidare vid institionen för kliniska vetenskaper, avdelningen för radiofysik. Tillträde: snarast

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta professor, Mats Isaksson, tfn: 031-342 38 49 eller mail: mats.isaksson@radfys.gu.se

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 38 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?