Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Forskare

Institutionen för kliniska vetenskaper representerar 15 olika ämnesområden som bedriver forskning och utbildning inom områdena: anestesiologi och intensivvård, biomaterialvetenskap, dermatologi och venereologi, gastrokirurgisk forskning och utbildning, kirurgi, transplantationskirurgi, obstetrik och gynekologi, onkologi, ortopedi, pediatrik, plastikkirurgi, radiofysik, radiologi, urologi samt öron-, näs- och halssjukdomar. Institutionen har också ett informationscentrum för ovanliga diagnoser. Institutionen är en av sex institutioner inom Sahlgrenska akademin, Göteborgs universitet.

Till avdelningen för urologi söker vi nu en forskare till avdelningens forskargrupp. Sedan början av 90-talet har forskargruppen sysslat med forskning runt prostatacancer. Fokus inom forskningen sträcker sig allt från tidig diagnostik till mekanismer för resistensutveckling av avancerad cancer.  Forskningen bedrivs dels vid vårt forskningslab dels vid vår epidemiologiska enhet. Det vi nu söker är en medarbetare till vårt lab framförallt för studier av en eventuell infektiös genes till prostatacancer.

Arbetsuppgifter

Insamling av patientprover, hantera moleklylärdiagnostiska metoder för identifiera specifika infektiösa agens inkluderande PCR, in situ hybridisering och immunohistokemi.

Kvalifikationer

Doktorsexamen inom relevant område med erfarenhet inom viral tumör etiologi (speciellt med hänblick på HPV infektioner). Meriterande för anställningen är även erfarenhet av arbete av prostatacancer. Anslag från nationella anslagsgivare är meriterande liksom god språkkunskap i engelska. Särskild vikt läggs vid vetenskaplig skicklighet inom det aktuella forskningsområdet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställning

Anställningen är en tidsbegränsad anställning i 3 månader, omfattning 40% av heltid, med placering tills vidare vid institionen för kliniska vetenskaper, avdelningen för urologi. Tillträde: snarast

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta professor, Jonas Hugosson, mail: jonas.hugosson@gu.se

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Ansökan ska innehålla ett personligt brev med motivering till varför du är intresserad av anställningen och på vilket sätt anställningen matchar dina meriter. Ansökan ska även innehålla CV och kopia på doktorsexamen samt namn och kontaktinformation till referenser. Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

 

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 38 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?