Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Språkhandledare med inriktning mot grundläggande språkutbildning i svenska

Enheten för akademiskt språk (ASK) är en universitetsgemensam enhet med ansvar för att tillhandahålla, utveckla och implementera kvalificerade resurser för skriv- och språkutveckling på svenska och engelska. Verksamheten, som vänder sig både till studenter och personal, syftar till att stötta akademiskt skrivande och språkutvecklande undervisning för universitetet som helhet. För ytterligare information om enheten se www.ask.gu.se.

 Inför 2018 söker vi språkhandledare (intermittent anställning/timanställning) med inriktning mot grundläggande språkutbildning i svenska. Anställningen är inriktad mot undervisning i kursen Swedish as a Foreign Language, nivå 1-4 under vår- och eventuellt höstterminen 2018. Kurserna erbjuds som en service till internationella studenter som är antagna och registrerade vid universitetets utbildningar. Varje nivå utgör en kurs och omfattar 30 timmar. Kurserna är företrädesvis förlagda till kvällstid men andra alternativ kan förekomma.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår att ansvara för planering och genomförande av undervisning inom Swedish as a Foreign Language, nivå 1-4. I arbetet ingår också kontinuerlig avstämning och uppföljning tillsammans med kollegor. Administrativt arbete relaterat till kursens planering, genomförande och uppföljning ingår.

Kvalifikationer

Vi söker medarbetare som har för anställningen relevant högskoleexamen. Lärarutbildning med inriktning mot svenska som andraspråk är ett krav eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Dokumenterad erfarenhet av undervisning i svenska som andraspråk, gärna inom högskolan, är särskilt meriterande Förmåga att på ett engagerat sätt och tillsammans med kollegor ta ansvar för planering, genomförande och uppföljning är en förutsättning. Stor vikt fästs vid personlig lämplighet.

Anställning

Intermittent anställning (timanställning) max 12 månader enligt överenskommelse
Tillträde enligt överenskommelse

Kontaktuppgifter för anställningen

Ann-Marie Eriksson, Föreståndare ASK
031 - 786 5710
ann-marie.eriksson@gu.se

Marianne Andersson, Handläggare/ASK
031-786 2396
marianne.andersson@gu.se

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

 

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 38 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?