Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Studieadministratör

Institutionen för globala studier är en kreativ och nydanande universitetsmiljö för forskning och utbildning kring globalisering och globala frågor. Vi söker personer som stimuleras av att arbeta inom institutionens dynamiska tvärvetenskapliga mötesplatser. Vår utbildning och forskning innefattar bland annat: freds- och utvecklingsforskning, humanekologi, regionala studier, socialantropologi och studiet av mänskliga rättigheter.

Vid Institutionen för globala studier arbetar ca 120 personer. Vi finns i Campus Linné intill Linnéplatsen i Göteborg.

Arbetsuppgifter

Som studieadministratör kommer du ingå i den grupp av anställda som arbetar med institutionens utbildningar på grund- och avancerad nivå. Arbetet innebär bland annat registrering i administrativa system, bemanning av studentexpedition, information och service till våra studenter genom e-post, personlig kontakt och per telefon. Arbetet innefattar även samarbete med och stöd till lärare i samband med till exempel salsbokning, tentamenshantering och annan kursadministration. I tjänsten ingår även visst webbsidearbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

•    Har relevant eftergymnasial utbildning.
•    Har erfarenhet av studieadministration och/eller annat administrativt arbete.
•    Har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.
•    Erfarenhet av studieadministrativa systemen LADOK/GUL/GUBAS/NYA/TIME EDIT är meriterande.
•    Erfarenhet av administrativt arbete inom utbildningssektorn är meriterande.

Arbetet förutsätter insikt i och förmåga att tillämpa gällande regelverk och administrativa system av relevans för arbetsområdet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och egenskaper som samarbetsförmåga, kommunikativ förmåga, flexibilitet samt intresse av att arbeta med människor.

Anställning

Anställningen är en tillsvidareanställning på 100 % med placering tills vidare vid institutionen för globala studier. Tillträde 1 januari 2018 eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Övrigt

Vi kan erbjuda varierande och stimulerande arbetsuppgifter med goda möjligheter till egen utveckling. Vid institutionen tillämpas flexibel arbetstid för administrativ personal.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta Pontus Malmeling utbildningskoordinator, 031-786 4906, pontus.malmeling@globalstudies.gu.se eller Christina Hallberg, administrativ chef, 031-786 2409, christina.hallberg@gu.se.

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 38 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?