Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Lokalvårdare

Området för infrastrukturstöd har ett övergripande uppdrag att erbjuda kvalitativ och effektiv service till universitetets olika verksamheter och därmed möjliggöra forskning och utbildning i världsklass. Tillsammans skapar vi attraktiva IT-, fastighets- och servicetjänster som möter Göteborgs universitets behov. Området har drygt 400 medarbetare med bred kompetens och stor geografisk spridning.

Campusservice Lorensberg ger stöd och service åt de verksamheter och fastigheter som finns i området kring Näckrosdammen i Renströmsparken. Verksamhetsområdet omfattar Humanistiska fakultetens lokaler, samt lokalerna tillhörande Högskolan för scen och musik. Inom området finns även Ågrenska villan och fastigheter på Bengt Lidnersgatan, Dicksonsgatan och Viktor Rydbergsgatan. Vi söker nu en person för en 75 % tidsbegränsad anställning inom lokalvården med placering vid Campusservice Lorensberg.

Arbetsuppgifter

Lokalvård av undervisningslokaler, övningsrum, studios, kontor och andra lokaltyper där personal och studenter vistas. Lokalerna används även vissa helger för interna och externa arrangemang/ evenemang. Arbete under helger förekommer.

Kvalifikationer

Att tala och förstå svenska är ett krav för att kunna möta verksamheten. För arbetsuppgifterna krävs goda kunskaper inom professionen och om hur en lokalvårdsprocess fungerar inom Göteborgs universitet eller en större myndighet/arbetsgivare. Någon form av certifiering inom lokalvårdsyrket, SRY eller motsvarande, är meriterande. Kännedom om Göteborgs universitet och de fastigheter som finns inom området är också meriterande. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga, noggrannhet, vana vid självständigt arbete samt förmåga att ge god och kvalitativ service.

Anställning

Anställningen är ett vikariat, från och med 2018-01-01 eller enligt överenskommelse till och med 2018-09-30, deltid på 75% med placering tills vidare vid Campusservice Lorensberg.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta Carina Fägersten, Campuschef Lorensberg, 0708-58 88 47, carina.fagersten@hum.gu.se

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

 

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

 

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 38 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?