LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Lokalvårdare

Området för infrastrukturstöd har ett övergripande uppdrag att erbjuda kvalitativ och effektiv service till universitetets olika verksamheter och därmed möjliggöra forskning och utbildning i världsklass. Tillsammans skapar vi attraktiva IT-, fastighets- och servicetjänster som möter Göteborgs universitets behov. Området har drygt 400 medarbetare med bred kompetens och stor geografisk spridning.

Campusservice Lorensberg ger stöd och service åt de verksamheter och fastigheter som finns i området kring Näckrosdammen i Renströmsparken. Verksamhetsområdet omfattar Humanistiska fakultetens lokaler, samt lokalerna tillhörande Högskolan för scen och musik. Inom området finns även Ågrenska villan och fastigheter på Bengt Lidnersgatan, Dicksonsgatan och Viktor Rydbergsgatan. Vi söker nu en person för en 75 % tidsbegränsad anställning inom lokalvården med placering vid Campusservice Lorensberg.

Arbetsuppgifter

Lokalvård av undervisningslokaler, övningsrum, studios, kontor och andra lokaltyper där personal och studenter vistas. Lokalerna används även vissa helger för interna och externa arrangemang/ evenemang. Arbete under helger förekommer.

Kvalifikationer

Att tala och förstå svenska är ett krav för att kunna möta verksamheten. För arbetsuppgifterna krävs goda kunskaper inom professionen och om hur en lokalvårdsprocess fungerar inom Göteborgs universitet eller en större myndighet/arbetsgivare. Någon form av certifiering inom lokalvårdsyrket, SRY eller motsvarande, är meriterande. Kännedom om Göteborgs universitet och de fastigheter som finns inom området är också meriterande. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga, noggrannhet, vana vid självständigt arbete samt förmåga att ge god och kvalitativ service.

Anställning

Anställningen är ett vikariat, från och med 2018-01-01 eller enligt överenskommelse till och med 2018-09-30, deltid på 75% med placering tills vidare vid Campusservice Lorensberg.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta Carina Fägersten, Campuschef Lorensberg, 0708-58 88 47, carina.fagersten@hum.gu.se

Fackliga organisationer

Ansökan

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 38 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.