Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Utbildningsadministratör

Vid institutionen för neurovetenskap och fysiologi bedrivs omfattande forskning och undervisning över stora kunskapsområden från molekyl till människa. Institutionen är uppdelad i fem sektioner och anställningen är placerad vid sektionen för hälsa och rehabilitering.

Arbetsuppgifter

Du kommer tillsammans med din närmsta kollega utgöra det utbildningsadministrativa stödet för Logopedprogrammet. Arbetet innefattar bland annat ansvaret för registrering av studenter och resultatrapportering samt administrationen kring enhetens uppdragsutbildningar och Socialstyrelsens kunskapsprov. Du medverkar också vid arrangemangen av enhetens disputationer samt planeringsdagar.

Andra allmänna administrativa arbetsuppgifter förekommer såsom inköp och resebokningar samt arkivering och upprättande av mötesanteckningar.

Du kommer arbeta i nära samverkan med programansvarig, studievägledare och övriga utbildningsadministratörer samt institutionens utbildningssamordnare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en akademisk examen med relevant inriktning för arbetsuppgifterna eller motsvarande kompetens som bedöms likvärdig. Erfarenhet av arbete i Ladok, GUL och TiemEdit samt i Göteborgs universitets övriga administrativa IT-system är meriterande. God datorvana och då främst i Word och Excel är ett krav. Arbetet innebär mycket kontakter både internt och externt, något som ställer höga krav på samarbetsförmåga samt god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på både svenska och engelska. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställning

Anställningen är en tillsvidareanställning med omfattning 100% av heltid, och med placering tills vidare vid institutionen för neurovetenskap och fysiologi. Tillträde snarast, eller enligt överenskommelse. Provanställning kommer att tillämpas.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta administrativ chef Joakim Hurtig, tfn; 0733-564383 eller e-post; joakim.hurtig@neuro.gu.se

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

 

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 38 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?