Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Systemutvecklare

Svensk nationell datatjänst (SND) är en del av den svenska forskningsinfrastrukturen för humaniora, medicin & hälsa och samhällsvetenskap. Med fokus på insamling, kvalitetssäkring, dokumentation och framtidssäkring av forskningsdata hör det även till SND:s uppgifter att ge stöd och rådgivning under hela forskningsprocessen. Ökad tillgänglighet till forskningsdata nationellt och internationellt är också en del av SND:s uppgifter. Göteborgs universitet är värduniversitet för SND som bedriver sin verksamhet på uppdrag av Vetenskapsrådet. SND:s IT-avdelning behöver utöka sin personalstyrka och söker därför en systemutvecklare.

Arbetsuppgifter

Vi har ett mindre, men engagerat team av utvecklare. I din roll som systemutvecklare kommer du tillsammans med övriga utvecklare delta i såväl interna utvecklingsprojekt som nationella och internationella projekt. Vi arbetar enligt en sprintmetodik och du kommer arbeta i team med övriga utvecklare i flera parallella projekt. I rollen som systemutvecklare kommer du att delta i hela utvecklingsprocessen från framtagande av kravspecifikation till utveckling och implementation, samt driftsättning av system.

I tjänsten ingår deltagande i möten och workshops varför tjänsten kan innebära resor både inom och utom Sverige.

Kvalifikationer

Kvalifikationskrav

 • Goda kunskaper inom några av följande programmeringsspråk:
  -PHP
  -C#
  -Java
  -Javascript
  -Python
 • Goda kunskaper inom relationsdatabaser
 • Erfarenhet av drift av applikationer i Linuxmiljö
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande

 • Erfarenhet av XML, XSLT och relaterade teknologier
 • Erfarenhet av arbete med Drupal
 • Erfarenhet av testdriven utveckling
 • Kunskap om driftsättning av lagringslösningar med backuprutiner
 • Kunskap om virtualisering via Docker
 • Erfarenhet av arbete med iRODS

Du är kommunikativ samt har god förmåga att samarbeta. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställning

Anställningen är  tillsvidare och heltid 100% med placering tills vidare vid Svensk nationell dataservice. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta:

Max Petzold, Föreståndare
0703-867077
max.petzold@snd.gu.se

Johan Fihn, Arbetsledare IT
031-786 1252
johan.fihn@snd.gu.se

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

 

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 38 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?