Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Personalhandläggare

Vid institutionen för tillämpad IT bedrivs utbildning och forskning inom informatik, interaktionsdesign, lärande, kommunikation och kognitionsvetenskap i nära samverkan med industri och offentlig sektor. Här utvecklas individens kunskap och förmåga att analysera, förstå och hantera olika aspekter av samhällets digitalisering, IT, samspelet mellan människor, och samspelet mellan människan och tekniken. Institutionen finns på Campus Lindholmen.

Institutionens administrativa enhet utför uppgifter inom personal-, ekonomi-, forsknings- och studieadministration, studievägledning och kommunikation. Nu söker vi en ny kollega som personalhandläggare. Då institutionen befinner sig i ett utvecklingsskede finns stora möjligheter att påverka och utforma institutionens personalarbete.

Arbetsuppgifter

Som personalhandläggare är du rådgivande och stödjande till institutionens prefekt och avdelningschefer i det strategiska och operativa arbetet med personalfrågor. Chefstödet omfattar bland annat rekrytering, rehabilitering, lag- och avtalstillämpning, systematiskt arbetsmiljöarbete samt lönesättning. I arbetsuppgifterna ingår även personaladministration som kan bestå av anställningsförfarande, handläggning av timanställda, bistå anställda i skatte- och försäkringsfrågor, kontroll av ledighetsrapportering, ansökning om arbets- och uppehållstillstånd. Arbetsuppgifterna kan komma att variera i omfång och innehåll.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom arbetsfältet. Meriterande är även om du tidigare har arbetat med kvalificerad personalhandläggning samt har yrkeserfarenhet inom området, gärna från högskolesektorn. Du ska vara beredd att hantera arbetsuppgifter av varierande komplexitet då anställningen spänner över hela personalområdet, såväl löpande administrativa uppgifter som kvalificerade personalhandläggningsfrågor. Arbetet förutsätter insikt i och förmåga att tillämpa gällande regelverk och administrativa system av relevans för arbetsområdet. Arbetet kräver att man både kan arbeta självständigt och samarbeta. Andra viktiga egenskaper som efterfrågas är stresstålighet och ansvarskänsla. Då vi verkar i en internationell undervisnings- och forskarmiljö är det en nödvändighet med goda kunskaper i engelska. Eftersom arbetet innebär daglig kontakt och interaktion med andra människor kommer särskild vikt läggas vid personlig lämplighet. Vi söker en person som har ett genuint intresse för människor och som har god självkännedom.

Anställning

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med placering vid Institutionen för tillämpad informationsteknologi. Tillträde sker snarast möjligt eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma till tillämpas.
Vi kan erbjuda varierande och stimulerande arbetsuppgifter med goda möjligheter till egen utveckling. Göteborgs universitet ger sina anställda förmånliga arbetsvillkor och arbetar aktivt för en trivsam arbetsmiljö. Vid institutionen tillämpas flexibel arbetstid för administrativ personal.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta Lena Elliot, administrativ chef, 031-786 6445 eller Ewa Steen Stackelius, personalhandläggare, 031–786 2904.

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal, www.gu.se/ledigaanstallningar, genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

 

 

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 38 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?