LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Administratör

Core Facilities vid Sahlgrenska akademin är en för Göteborgs Universitet gemensam forskningsinfrastruktur som består av forskningsresurser och teknikplattformar inom det biovetenskapliga området. Verksamheten präglas av ett starkt vetenskapligt engagemang och utgör en naturlig mötesplats för nationella och internationella kontakter. Vi finns på Medicinarberget i närheten av Sahlgrenska universitetssjukhuset och är närmare 100 medarbetare. Våra tjänster omfattar experimentell rådgivning, tillgång till avancerad utrustning, samt stöd i ett projekts genomförande, provberedning och datainsamling. Core Facilities enheter är öppna för alla forskare och har ambitionen att erbjuda högkvalitativa tjänster, skräddarsydda för att möta varje forskares individuella behov. Core Facilities erbjuder även fortbildning genom kurser, workshops och seminarier. För mer information om vår verksamhet se www.cf.gu.se

Arbetsuppgifter

Som administratör hos Core Facilities kommer du dels att arbeta med löpande personaladministrativa uppgifter i vårt lönesystem Primula såsom granskning av arbetstider, övertider och semestrar samt ersättning för läkarvård, läkemedel och friskvård. Du kommer även att ha rollen som vår resesamordnare, vilket innebär att det är du som är kontaktperson med vår resebyrå då det gäller resebokningar. Du konterar också resefakturor, betalar reseräkningar och har hand om administrationen då det gäller våra internationella rekryteringar, vilket även inkluderar arbete med SINK-skatt och arvoden. En annan viktig arbetsuppgift är att handlägga våra forskarutbildningskurser, vilket främst omfattar studentkontakter, lokalbokning, registrering av studenter och resultatrapportering i Ladok. Övriga arbetsuppgifter inkluderar diariesamordning och arkivering. Även andra administrativa arbetsuppgifter kan komma att ingå.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant utbildning och praktisk erfarenhet av administration, gärna inom högskolan. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav då du kommer att ha daglig kontakt med personer i olika befattningar och nationalitet, både internt och externt. Det är därför också viktigt att du har uppvisad god servicekänsla och samarbetsförmåga. Du ska vara van vid att arbeta med administrativa dataprogram och har goda kunskaper i Word och Excel. Det är bra om du har arbetat i Primula, Agresso, Ladok och Gudok men detta är inget absolut krav. Viktiga egenskaper är noggrannhet, förmåga att arbeta självständigt och att hålla deadlines. Vi ser också att du är flexibel och vid behov kan omprioritera bland dina arbetsuppgifter. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställning

Anställningen är en visstidsanställning under en 12 månadsperiod. Omfattning 100%, tillsättning snarast.

Kontaktuppgifter för anställningen

Om du har frågor om anställningen är du välkommen att kontakta administrativ chef Carina Johansson, tfn. 031-786 4408, e-post: carina.johansson.2@gu.se.

Fackliga organisationer

Ansökan

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 38 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.