LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Utbildningssamordnare

Psykologiska institutionen har drygt 160 anställda, och bedriver en omfattande forsknings- och utbildningsverksamhet. Den forskning som bedrivs bedöms av internationella granskare som mycket god och söktrycket på våra utbildningar är sedan många år tillbaka högt. Se www.psy.gu.se för mer information.

Psykologiska institutionen har i dagsläget 17 medarbetare inom verksamhetsstödet och avser nu att utöka med ytterligare en utbildningssamordnare.

Arbetsuppgifter

Som utbildningssamordnare vid Psykologiska institutionen arbetar du i nära samarbete med vår vice prefekt för utbildning på grund- och avancerad nivå och våra lärare, men framförallt tillsammans med institutionens övriga administratörer.

Utbildningssamordnarnas huvudarbetsuppgifter är kopplade till institutionens utbildningsuppdrag. Exempel på arbetsuppgifter som kan komma att ingå i tjänsten är bemanningsplanering av lärartjänster, i dialog med läraren och vice prefekt med ansvar för utbildning på grund- och avancerad nivå. Inrapportering och uppföljning i bemanningsplaneringssystem (Retendo Academic) samt granskning av lärares inrapporterade uppgifter om övertid, mertid och kvällstjänstgöring i lönesystemet (Primula). Samordning av institutionens utbildningsinsatser på andra delar av Göteborgs universitet, t.ex. inom lärarutbildningen och Personalvetarprogrammet, framtagande av faktureringsunderlag för lärares uppdrag utanför institutionen, upprättande av tjänstgöringsplaner samt uppföljning av kursbudgetar. Planering och samordning av externa föreläsares uppdrag hos oss i samarbete med kursansvarig lärare. Löpande administrativa arbetsuppgifter kopplade till institutionens utbildningsuppdrag såsom underlag för beslut och remisser, och att därutöver utgöra ett stöd till institutionens lärare och till vice prefekt med ansvar för utbildning på grund- och avancerad nivå genom hjälp med olika rapportunderlag och intyg samt att ge kontinuerlig information i olika frågor till framförallt lärarna. Fördelning av arbetsuppgifter mellan utbildningssamordnare sker i samråd mellan utbildningssamordnare och administrativ chef.

Fler arbetsuppgifter som kan komma att ingå i tjänsten är att ta fram beräkningar och sammanställa offerter för uppdragsutbildning, arbete med institutionens alumnverksamhet och arbete med institutionens interna och externa utbildningssidor på webben. Även andra administrativa arbetsuppgifter kan komma att ingå i anställningen beroende på den sökandes kvalifikationer.

Kvalifikationer

Du ska ha relevant eftergymnasial utbildning, eller motsvarande, och erfarenhet av studieadministrativa processer vid universitet/högskola samt erfarenhet av personal- och ekonomiadministration kopplad till utbildning vid universitet/högskola. Mycket god datorvana och goda kunskaper i Excel och Word samt goda språkkunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift, är också ett krav.

Utöver ovanstående kvalifikationer är det meriterande med erfarenhet av de administrativa system som kan komma att användas i tjänsten såsom Retendo Academic, Primula, InfoGlue m.fl.

Vi söker en utåtriktad person som är driven, flexibel, har lätt för att samarbeta och har ett serviceinriktat arbetssätt. Arbetet ställer stora krav på självständighet, likväl som samarbete, och god planeringsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställning

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Tillsättningsförfarande

I urvalsprocessen kan det bli aktuellt med intervjuer, arbetsprov och referenstagning. Dessa moment kommer i förekommande fall också att ligga till grund för bedömningen.

Kontaktuppgifter för anställningen

Upplysningar om anställningen lämnas av Petra Löfgren, petra.löfgren@psy.gu.se, 031-786 1698.

Frågor om anställningsförfarandet kan ställas till personaladministratör Therese Björkäng, therese.bjorkang@psy.gu.se, 031-786 1632.

Fackliga organisationer

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag. Eventuella handingar som inte kan bifogas ansökan digitalt ska skickas till: Psykologiska institutionen, Göteborgs universitet, Box 500, 405 30 Göteborg, märk försändelsen med utlysningens diarienummer.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 38 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.