Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Biträdande forskare

En 12-månaders heltidstjänst som biträdande forskare är ledig i forskargruppen som leds av Ali Harandi, Avdelningen för Mikrobiologi och Immunologi, Institutionen för Biomedicin, Sahlgrenska Akademin vid Göteborgs universitet, Sverige. Forskargruppens fokus är vaccinutvärdering, där stor vikt läggs på studier relaterade verkningsmekanismer för vacciner och adjuvans.

Arbetsuppgifter

Utvecklingen av nya vacciner skulle kunna underlättas av en djupare förståelse för de verkningsmekanismer hos vacciner, eller dess beståndsdelar, som berör interaktionen med immunsystemet. Forskargruppen är för närvarande involverad i flera samarbetsprojekt som finansieras av Europakommissionen, där det huvudsakliga syftet är att fördjupa förståelsen för vacciners verkningsmekanismer. Forskningen utförs med hjälp av traditionella immunologiska metoder samt omik-baserade teknologier som ligger i framkant.

Den biträdande forskaren förväntas utföra experiment och analysera data samt visualisera projektets koncept och resultat på bästa möjliga sätt. Den biträdande forskaren ska i synnerhet vara involverad i att praktiskt utföra experiment och dataanalys relaterade till microRNA-karakterisering av serumprover insamlade efter vaccination.

Kvalifikationer

En Master i Biomedicin eller närliggande ämne med dokumenterad praktisk erfarenhet av och kunskap om molekylärbiologi, särskilt vad gäller forskning kopplad till microRNA, och en god förmåga att visualisera forskningsresultat. Den sökande bör också ha utmärkt labvana och dokumenterad förmåga att framgångsrikt arbeta i en forskargrupp.

Anställning

Anställningen är tidsbegränsad heltid, 12 månader med placering tills vidare vid institutionen för biomedicin. Tillträde enligt överrenskommelse.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta docent, senior forskare Ali Harandi, Tele 031-786 6229, mail ali.harandi@microbio.gu.se

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

 

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

 

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Göteborgs universitet är miljöcertifierat och arbetar aktivt för hållbar utveckling. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar universitetet till en bättre framtid. Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?