LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Ekonomiadministratör

Vid Samhällsvetenskapliga fakulteten, Göteborgs universitet är cirka 5500 helårsstudenter och 700 anställda verksamma. Samhällsvetenskapliga fakultetskansliet omfattar för närvarande 10 medarbetare som arbetar med beredning och rådgivning inom områdena personal, ekonomi, webb, utbildning och forskning. Arbetsuppgifterna utförs på uppdrag av samhällsvetenskapliga fakultetsstyrelsen och mot fakultetens sju institutioner.

Arbetsuppgifter

Samhällsvetenskapliga fakultetskansliet söker nu en ekonomiadministratör med omfattningen 75 %. Arbetsuppgifterna består av löpande ekonomiadministration i form av bl. a. fakturahantering (kund- och leverantörsreskontra), inköp, anläggningsregister, resehandläggning, avstämningar samt i övrigt förekommande administration för kansliet.

Kvalifikationer

Du som söker är antingen gymnasieekonom med några års relevant erfarenhet eller har kvalificerad yrkesexamen inom ekonomiadministration eller motsvarande. Vi sätter stort värde vid om du har erfarenhet ifrån offentlig sektor, i universitets/högskolesektorn i synnerhet. Arbetsuppgifterna utförs i en rad olika datasystem och du förväntas därför ha en väl utvecklad systemförståelse. Anställningen ställer höga krav på god datorvana med goda kunskaper i Agresso, Excel och Word.

Eftersom arbetet innebär daglig kontakt och interaktion med andra människor är du en skicklig kommunikatör med stor förmåga att samarbeta. Utöver detta är du flexibel, prestigelös och serviceinriktad samt kan prioritera och organisera arbetet utifrån rådande arbetsbelastning och tidsplaner.

Vi förutsätter att du har goda kunskaper i engelska och svenska.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Även intervjuer med eventuellt arbetsprov och referenstagning kommer att utgöra grund för bedömning i tillsättningsprocessen.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning (provanställning kan komma att tillämpas)
Omfattning: 75 %
Placering: Samhällsvetenskapliga fakultetskansliet, Göteborg
Tillträde: Så snart som möjligt

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta Mikaela Hansson, personalhandläggare, mikaela.hansson@gu.se eller Marie Olofsson, kanslichef, marie.olofsson@gu.se

Fackliga organisationer

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag som är 2017-11-21.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 38 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.