LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Studentmedarbetare inom kursen programmeringsteknik och databaser - vt18

Vid institutionen för tillämpad IT bedrivs utbildning och forskning inom informatik, lärande, kommunikation, och kognitionsvetenskap i nära samverkan med industri och offentlig sektor. Här utvecklas individens kunskap och förmåga att analysera, förstå och hantera olika aspekter av samhällets digitalisering, IT, samspelet mellan människor, och samspelet mellan människan och tekniken. Institutionen finns på Campus Lindholmen.

Vi söker ett flertal studentmedarbetare inom studieområdet informatik för kursen TIG058 ”Programmeringsteknik och databaser”, 15 hp som startar vårterminen 2018. Kursen pågår under perioden januari – mars 2018.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår att avlasta och stötta kursansvariga lärare med praktiska moment knutna till kursen. Det kan till exempel vara laborations- och övningshandledning samt hjälp med labb- och tentamensrättning. Du kommer att ha löpande kontakt med berörda lärare angående vilka moment du kan vara behjälplig inom.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är aktiv student på institutionens program. För att vara kvalificerad som studentmedarbetare ska du ha tidigare godkända resultat i kursen TIG058, alternativt tidigare varit handledare på kursen. Meriterande är om du har fullgjort fortsättningskurser, har erfarenhet av undervisningssituationer samt är van vid att på ett pedagogiskt sätt instruera och hjälpa människor. Det krävs att du har god kunskap i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Anställning

Anställningen är en intermittent anställning (timanställning) vid behov, med placering vid institutionen för tillämpad informationsteknologi. Arbetets omfattning kan variera beroende på behov samt din tillgänglighet. Timersättningen är 104 kronor per timma. Antalet arbetade timmar planeras tillsammans med kursansvarig lärare. Tillträde under januari 2018. Urval kommer att ske löpande.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta universitetsadjunkt Rikard Fröberg, rikard.froberg@gu.se.

Fackliga organisationer

Ansökan

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 38 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.