Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Studentmedarbetare inom kursen programmeringsteknik och databaser - vt18

Vid institutionen för tillämpad IT bedrivs utbildning och forskning inom informatik, lärande, kommunikation, och kognitionsvetenskap i nära samverkan med industri och offentlig sektor. Här utvecklas individens kunskap och förmåga att analysera, förstå och hantera olika aspekter av samhällets digitalisering, IT, samspelet mellan människor, och samspelet mellan människan och tekniken. Institutionen finns på Campus Lindholmen.

Vi söker ett flertal studentmedarbetare inom studieområdet informatik för kursen TIG058 ”Programmeringsteknik och databaser”, 15 hp som startar vårterminen 2018. Kursen pågår under perioden januari – mars 2018.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår att avlasta och stötta kursansvariga lärare med praktiska moment knutna till kursen. Det kan till exempel vara laborations- och övningshandledning samt hjälp med labb- och tentamensrättning. Du kommer att ha löpande kontakt med berörda lärare angående vilka moment du kan vara behjälplig inom.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är aktiv student på institutionens program. För att vara kvalificerad som studentmedarbetare ska du ha tidigare godkända resultat i kursen TIG058, alternativt tidigare varit handledare på kursen. Meriterande är om du har fullgjort fortsättningskurser, har erfarenhet av undervisningssituationer samt är van vid att på ett pedagogiskt sätt instruera och hjälpa människor. Det krävs att du har god kunskap i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Anställning

Anställningen är en intermittent anställning (timanställning) vid behov, med placering vid institutionen för tillämpad informationsteknologi. Arbetets omfattning kan variera beroende på behov samt din tillgänglighet. Timersättningen är 104 kronor per timma. Antalet arbetade timmar planeras tillsammans med kursansvarig lärare. Tillträde under januari 2018. Urval kommer att ske löpande.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta universitetsadjunkt Rikard Fröberg, rikard.froberg@gu.se.

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

 

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 38 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?