LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Projektassistent

Handelshögskolan har, med sina drygt 3700 helårsstudenter, 470 anställda, 160 internationella partneruniversitet, sina huvudämnen - ekonomi och juridik - och fyra institutioner en unik bredd. Unik är också skolans nära samverkan med näringsliv och offentlig sektor. Handelshögskolan är ackrediterad av EQUIS, AACSB och AMBA och är därmed den enda handelshögskola i Sverige som är Triple Crown-ackrediterad. Handelshögskolans syfte är att utveckla kunskap och utbilda kreativa individer för att främja framgångsrika organisationer och en hållbar värld.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av datainsamling och -hantering för forskningsändamål. Du har en tidsbegränsad anställning och arbetar heltid under perioden 14 -29 augusti 2017.

Kvalifikationer

För den aktuella anställningen gäller att du skall vara noggrann, effektiv och ha god samarbetsförmåga.

Du har god färdighet i att arbeta i Excel, erfarenhet av arbete med data är meriterande.

Du har fullgjort godkända studier motsvarande lägst 60 högskolepoäng, inriktning mot ekonomi/finans prioriteras.

Du förväntas ha god kommunikationsförmåga i tal och skrift på svenska och engelska.

Utöver skicklighetsbedömningen läggs stor vikt vid personlig lämplighet. Vi kommer främst att beakta de sökande som efter helhetsbedömning anses ha de bästa förutsättningarna att genomföra de beskrivna arbetsuppgifterna.

Anställning

Anställningen är tidsbegränsad under perioden 14 -29 augusti, omfattning heltid, med placering vid Företagsekonomiska institutionen.

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta

Conny Overland, universitetslektor, Företagsekonomiska institutionen, 031-786 1272, conny.overland@handels.gu.se

Fackliga organisationer

Ansökan

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Göteborgs universitet är miljöcertifierat och arbetar aktivt för hållbar utveckling. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar universitetet till en bättre framtid. Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.