Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Projektassistent

Handelshögskolan har, med sina drygt 3700 helårsstudenter, 470 anställda, 160 internationella partneruniversitet, sina huvudämnen - ekonomi och juridik - och fyra institutioner en unik bredd. Unik är också skolans nära samverkan med näringsliv och offentlig sektor. Handelshögskolan är ackrediterad av EQUIS, AACSB och AMBA och är därmed den enda handelshögskola i Sverige som är Triple Crown-ackrediterad. Handelshögskolans syfte är att utveckla kunskap och utbilda kreativa individer för att främja framgångsrika organisationer och en hållbar värld.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av datainsamling och -hantering för forskningsändamål. Du har en tidsbegränsad anställning och arbetar heltid under perioden 14 -29 augusti 2017.

Kvalifikationer

För den aktuella anställningen gäller att du skall vara noggrann, effektiv och ha god samarbetsförmåga.

Du har god färdighet i att arbeta i Excel, erfarenhet av arbete med data är meriterande.

Du har fullgjort godkända studier motsvarande lägst 60 högskolepoäng, inriktning mot ekonomi/finans prioriteras.

Du förväntas ha god kommunikationsförmåga i tal och skrift på svenska och engelska.

Utöver skicklighetsbedömningen läggs stor vikt vid personlig lämplighet. Vi kommer främst att beakta de sökande som efter helhetsbedömning anses ha de bästa förutsättningarna att genomföra de beskrivna arbetsuppgifterna. 

Anställning

Anställningen är tidsbegränsad under perioden 14 -29 augusti, omfattning heltid, med placering vid Företagsekonomiska institutionen.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta  

Conny Overland, universitetslektor, Företagsekonomiska institutionen, 031-786 1272, conny.overland@handels.gu.se

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

 

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Göteborgs universitet är miljöcertifierat och arbetar aktivt för hållbar utveckling. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar universitetet till en bättre framtid. Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?