Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Biträdande forskare

Institutionen för kliniska vetenskaper representerar 15 olika ämnesområden som bedriver forskning och utbildning inom områdena: anestesiologi och intensivvård, biomaterialvetenskap, dermatologi och venereologi, gastrokirurgisk forskning och utbildning, transplantationskirurgi, kirurgi, obstetrik och gynekologi, onkologi, ortopedi, pediatrik, plastikkirurgi, radiofysik, radiologi, urologi samt öron-, näs- och halssjukdomar. Institutionen har också ett informationscentrum för ovanliga diagnoser. Institutionen är en av sex institutioner inom Sahlgrenska akademin, Göteborgs universitet.

Anställningen som biträdande forskare är placerad vid institutionen för kliniska vetenskaper, avdelningen för radiologi. Forskargruppen där tjänsten är placerad bedriver forskning inom magnetresonans (MR).

Arbetsuppgifter

Som biträdande forskare ansvarar du för installation och testning av mjukvara för magnetresonans-baserad bildgivning av vattendiffusion. När tillfredsställande funktionsduglighet uppnåtts är det planerat att använda avbildningstekniken i patienter. Du förväntas hjälpa till med bildackvisition och du är ansvarig för bildrekonstruktion. Du kommer även att utföra avancerad bildanalys av diffusions data med hjälp av andra forskare. Du förväntas även bidra till publicering av forskningsdata.

Kvalifikationer

Vi söker dig med avlagd universitet/högskolexamen inom elektroteknik, bioteknik, biomedicinsk fysik eller motsvarande inom tjänsten relevant område. Kunskaper inom bildfysik och MR-fysik är önskvärt. Kompetens i C-programmering och skriptspråk är starkt meriterande. Vi värderar egen drivkraft och ansvarskännande högt. Noggrannhet och förmåga att dokumentera utfört arbete är viktigt. Du skall ha god samarbetsförmåga och ha lätt att utföra uppgifter självständigt. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på engelska. Personlig lämplighet värderas högt.

Anställning

Anställningen är en tidsbegränsad anställning på 12 månader, med omfattning 100%, med placering tills vidare vid institutionen för kliniska vetenskaper, avdelningen för radiologi. Tillträde 2017-09-01.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta professor Stephan Maier, e-post;stephan.maier@gu.se, eller tfn; 031-342 8392

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

 

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Göteborgs universitet är miljöcertifierat och arbetar aktivt för hållbar utveckling. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar universitetet till en bättre framtid. Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?