LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Personalhandläggare

Med 1 700 anställda och en omsättning på 2,3 miljarder kronor är Sahlgrenska akademin Göteborgs universitets största fakultet. Vi bedriver forskning och utbildning inom medicin, odontologi och vårdvetenskap, och flera av våra utbildningsprogram hör till landets mest populära. Under vårt tak rör sig allt från unga studenter till internationellt ledande forskare, alltid i nära samverkan med Västra Götalandsregionen, Folktandvården och näringslivet.

Vid Sahlgrenska akademins kansli samlas det fakultetsgemensamma administrativa stödet för utbildning och forskning. Här arbetar idag drygt 40 medarbetare med ansvar för ekonomi- och utbildningsadministration, HR, kommunikation och stöd till fakultetsledningen. HR-avdelningen ansvarar för fakultetens samordning inom områdena lärarrekrytering, docenturärenden, arbetsmiljö och förhandlingar samt HR-stöd till fakultetsledningen.

Arbetsuppgifter

Vi söker en personalhandläggare med huvudsaklig inriktning mot lärarrekrytering, för ett vikariat på upp till ett år. Arbetet innefattar såväl att driva och handlägga rekryteringsprocesser i nära kontakt med akademins chefer, som utvecklingsarbete och externa kontakter inom området. Även andra arbetsuppgifter inom avdelningens ansvarsområden kan förekomma. Du utför arbetet på ett självständigt sätt i nära samarbete med övriga handläggare och chefer i organisationen. Du kommer också att samverka med andra personalfunktioner inom Göteborgs universitet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning med inriktning mot personalfrågor eller motsvarande och har några års yrkeserfarenhet från personalområdet. Erfarenhet från offentlig verksamhet är önskvärt. Du är en god analytiker och ser helheten. Du har förmåga att arbeta självständigt, är strukturerad och resultatinriktad. Du har ett konsultativt förhållningssätt och har lätt att skapa förtroendefulla kontakter samt god förmåga att kommunicera och möta människor på ett positivt sätt. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift, främst på svenska men även på engelska. Avgörande vikt fästs vid personliga egenskaper.

Anställning

Anställningen är en visstidsanställning på heltid med placering tills vidare vid Sahlgrenska akademins kansli. Tillträde snarast.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta Kristin Martinsson, avdelningschef HR, kristin.martinsson@sahlgrenska.gu.se Under v 28-31 endast e-post. Från och med v 32 även telefon: 031-786 3860.

Fackliga organisationer

Ansökan

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Göteborgs universitet är miljöcertifierat och arbetar aktivt för hållbar utveckling. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar universitetet till en bättre framtid. Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.