An error occurred: javax.servlet.jsp.JspTagException: Current slot is not a valid slot [20>1]

Kalendarium

Ingen riktig sport? Om varför tjejer rider och om varför många verkar tro att vi rider

Tid: 2015-02-11 kl 13:00
Plats: Pedagogen, Västra hamngatan 25 - A1 311

Evenemangstyp: Öppen kollegieverksamhet

Föreläsare: Seminarium med Petra Andersson, fil dr. i praktisk filosofi

Fördelning eller förfördelning? Genus och jämställdhet i forskningsfinansiering och -beredning

Tid: 2015-04-23 kl 13:00

Evenemangstyp: Seminarium forskningsprofil

Snart påbörjas arbetet i forskningsberedningen inför forskningspropositionen 2016. Med anledning av detta bjuder Nationella sekretariatet för genusforskning in till ett seminarium om genus och jämställdhet i forskningsfinansiering och forskningsberedning.

Föreläsare: Program kommer inom kort!

Högskolepedagogisk konferens i Göteborg (HKG 2015)

Tid: 2015-10-22
Plats: Pedagogen, Västra hamngatan 25

Evenemangstyp: Konferens

Konferensen inbjuder lärare och undervisande personal till diskussion, erfarenhetsutbyte och inspiration.

Föreläsare: Meddelas längre fram.

Sida 20 av

Lägg till evenemang

Har du information om något evenemang på Göteborgs universitet?

Lägg in det i kalendariet!

Kalendern på Göteborgs universitetes startsida visar öppna evenemang som riktar sig till en bred allmänhet. Har du ett evenemang som platsar den öppna kalendern, hör av dig till redaktionen.