An error occurred: javax.servlet.jsp.JspTagException: Current slot is not a valid slot [20>1]

NERA2015 - Marketisation and Differentiation in Education - 4-6 mars 2015

Tid: 2015-03-04 kl 10:00
Plats: Pedagogen Hus A, Västra Hamngatan 25, Göteborg

Evenemangstyp: Konferens

NERA2015 - the 43rd Annual Congress of the Nordic Educational Research Association. Theme: Marketisation and Differentiation in Education

Föreläsare: Keynote speakers: prof. Jane Kenway, Monash University, Australia prof. Hugh Lauder, University of Bath, UK prof. Lisbeth Lundahl, University of Umeå, Sweden

Näckrosseminarierna

Tid: 2015-03-06 kl 13:00
Plats: Gamla Hovrätten - Lokal T 307, Olof Wijksgatan 6

Evenemangstyp: Seminarieserie

Hur bygger man konsthögskolor i en tid av snabb förändring av konsten? Diskussionen inleds av professor Maria Lantz, rektor för Konstfack i Stockholm och arkitekt Gert Wingårdh. Arrangemanget ingår i Näckrosseminarierna.

Föreläsare: Diskussionen inleds av professor Maria Lantz, rektor för Konstfack i Stockholm och arkitekt Gert Wingårdh.

Tredje generationens idrottspsykologi: Bortom mental träning, anekdoter och magkänsla

Tid: 2015-03-23 kl 18:00
Plats: Pedagogen, Västra hamngatan 25 - Meddelas senare

Evenemangstyp: Öppen för allmänheten, Seminarieserie

Varmt välkomna till nästa seminarium i seminarieserien Västidrotten mot världstoppen.

Föreläsare: Magnus Lindwall är docent och forskare i idrottspsykologi vid institutionen för kost- och idrottsvetenskap, Göteborgs universitet. Hans forskning handlar bland annat om motivation och självkänsla. Rasmus Tornberg undervisar i idrottspsykologi vid Högskolan i Halmstad och jobbar praktiskt som idrottspsykologisk rådgivare med många idrottare och lag.

Besöksdagen 2015

Tid: 2015-03-26 kl 11:00
Plats: Academicum, Medicinaregatan 3 - Medicinarelängan, Medicinareberget

Evenemangstyp: Öppen för allmänheten

Varje vår bjuder vi in till öppet hus, Besöksdagen, på Göteborgs universitet. Vi samlar representanter från universitetets alla fakulteter och ger dig chansen att ställa alla dina frågor till studievägledare och studenter.

Styrketräning för att utveckla snabbhet

Tid: 2015-04-22 kl 18:00
Plats: Pedagogen, Västra hamngatan 25 - Meddelas senare

Evenemangstyp: Seminarieserie, Öppen för allmänheten

Fördelning eller förfördelning? Genus och jämställdhet i forskningsfinansiering och -beredning

Tid: 2015-04-23 kl 13:00

Evenemangstyp: Seminarium forskningsprofil

Snart påbörjas arbetet i forskningsberedningen inför forskningspropositionen 2016. Med anledning av detta bjuder Nationella sekretariatet för genusforskning in till ett seminarium om genus och jämställdhet i forskningsfinansiering och forskningsberedning.

Föreläsare: Program kommer inom kort!

Högskolepedagogisk konferens i Göteborg (HKG 2015)

Tid: 2015-10-22
Plats: Pedagogen, Västra hamngatan 25

Evenemangstyp: Konferens

Konferensen inbjuder lärare och undervisande personal till diskussion, erfarenhetsutbyte och inspiration.

Föreläsare: Meddelas längre fram.

Sida 20 av

Lägg till evenemang

Har du information om något evenemang på Göteborgs universitet?

Lägg in det i kalendariet!

Kalendern på Göteborgs universitetes startsida visar öppna evenemang som riktar sig till en bred allmänhet. Har du ett evenemang som platsar den öppna kalendern, hör av dig till redaktionen.