Seminarium om OptiBIRTH - att föda normalt efter tidigare kejsarsnitt

Seminarium

Forskare beskriver: vad kvinnor berättade om vaginal förlossning efter kejsarsnitt (VBAC), vad vi gjorde och vad vi lärt oss

OptiBIRTH är ett forskningsprojekt inom EU som syftar till att öka andelen vaginala förlossningar efter kejsarsnitt genom en vård där kvinnans individuella behov sätts i centrum.

Seminariet vänder sig till kvinnor som deltagit i projektet eller som har ett intresse av att lära sig mer om OptiBIRTH. Seminariet hålls på svenska, det är kostnadsfritt och vi bjuder på kaffe/te och smörgås.

Anmäl ditt deltagande till Karin Mossberg
karin.mossberg@gu.se
Senast den 24/1-17

Föreläsare: Gästprofessor Cecily Begley, Trinity College, Dublin, Professor Ingela Lundgren, Göteborgs universitet, Universitetslektor Christina Nilsson, Göteborgs universitet

Datum: 2017-01-31

Kategorier: Vårdvetenskap, Samverkan, Medicin, Forskning

Arrangör: Institutionen för vårdvetenskap och hälsa

Plats: Konferenscentrum Wallenberg, Medicinaregatan 20 A
rum Sydamerika

Ytterligare information:

Sista anmälningsdag: 2017-01-24 kl. 13:00.

Avgift: Kostnadsfritt

Kontaktperson: Karin Mossberg

Registreringstiden för detta evenemang har gått ut

Sidansvarig: Webbredaktionen|Sidan uppdaterades: 2016-04-11