Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Restaurang Lyktan

 

 V 17

 

Veckans vegetariska rätt 70:-/ 60:- takeaway:

  • Spenatsoppa med pocherat ägg och rostad broccoli

Varje dag dukar vi även upp vår salladsbuffè för 65:-/55:- takeaway

Köp till veckans  salladstillbehör för 25:- och komplettera till en matigare salladstallrik:

  • Grillspett med tzai och grönsaker
  • Krispig vårrulle med kyckling, sparris och spetskål

 

Dagens husmanskost/lunch är Lyktans egna tolkning utav klassisk husmanskost 90:-/80:- takeaway

 

Köp ett 10:kort och få företräde i kön mellan kl 11.30-12.30

Standard: 850:-

Takeaway/student: 750:-

 

Måndag 24 April

  • Halstrad sej med sandefjordsås och dill-potatisstomp
  • Pastramistekt fläskytterfilé med cole slaw och vitlöksbakad potatis

 

Tisdag 25 April

  • Abonnerat
  •  

 

Onsdag 26 April

  • Abonnerat
  •  

 

Torsdag 27 April

  • Falafel med tzatziki och örtbakad potatis
  • Färsbiff med fetaost, oliver, basilika och tomatsås

 

Fredag 28 April

  • Lax- och torskburgare med fänkålsslaw
  • Pankopanerad kyckling med tomatsås och matvete

 

Det går inte att boka bord på dagens lunch, vi hänvisar då till att boka en affärslunch via mötesservice 031-7865959 alt maila oss på motesservice@gu.se

Varmt välkomna önskar restaurang Lyktan med personal!


 

 

Öppettider lunchservering

måndag-fredag 11.15-13.15

Sidansvarig: Konferensbokning|Sidan uppdaterades: 2017-04-21
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?