Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Restaurang Lyktan

 

 Dagenslunch V.38

 

Veckans vegetariska rätt 70:-/ 60:- takeaway:

  • Italiens bondomelett med basilika, soltorkad tomat och kronärtskocka

 

Varje dag dukar vi även upp vår salladsbuffè för 65:-/55:- takeaway

Köp till veckans  salladstillbehör för 25:- och komplettera till en matigare salladstallrik:

  • Sesamrostad tofu
  • Skagenröra med rödlök,dill och pepparrot

 

Dagens husmanskost/lunch är Lyktans egna tolkning utav klassisk husmanskost 90:-/80:- takeaway

 

Köp ett 10:kort och få företräde i kön mellan kl 11.30-12.30

Standard: 850:-

Takeaway/student: 750:-

 

Måndag 18 September

  • Dillångad kolja med vitvinsås och dillpotatis
  • Vildsvinsisterband med persiljestuvad potatis och grov senap 

 

Tisdag 19 September

  • Raggmunk med stikt rimmat sidfläsk och lingon
  • Stekt sej med dillgräddsky och kokt potatis

 

Onsdag 20 September

  • Panerad fetaost med chiliyoghurt och matdinkel
  • Biff Lindström med rödvinsås och saltgurka

 

Torsdag 21 September

  • Klassisk kålpudding med skysås, potatismos och lingon
  • Sesam/sojastekt sej med wasabiyoghurt 

 

Fredag 22 September

  • Fiskgryta med fänkål, purjolök, tomat och vitvin
  • Pankopanerad kyckling med avokadodipp

 

Det går inte att boka bord på dagens lunch, vi hänvisar då till att boka en affärslunch via mötesservice 031-7865959 alt maila oss på motesservice@gu.se

Varmt välkomna önskar restaurang Lyktan med personal!


 

 

Öppettider lunchservering

Dagens Lunch på Lyktan har öppet måndag-fredag 11.15-13.00

Välkomna!

 

Vi blir kontantfria hösten 2017

På Dagenslunch i kassan tar vi endast emot betalning med kort.

Hälsningar personalen på Mötesservice

Sidansvarig: Konferensbokning|Sidan uppdaterades: 2017-09-18
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?