Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Restaurang Lyktan

 

 V 26

 

Veckans vegetariska rätt 70:-/ 60:- takeaway:

  • Provencalsk böngryta med rostad paprika, tomat, aubergine och saffransyoghurt 

Varje dag dukar vi även upp vår salladsbuffè för 65:-/55:- takeaway

Köp till veckans  salladstillbehör för 25:- och komplettera till en matigare salladstallrik:

  • Paj med lagrad prästost

 

Dagens husmanskost/lunch är Lyktans egna tolkning utav klassisk husmanskost 90:-/80:- takeaway

 

Köp ett 10:kort och få företräde i kön mellan kl 11.30-12.30

Standard: 850:-

Takeaway/student: 750:-

 

Måndag 26 Juni

  • Stängt

 

Tisdag 27 Juni

  • Dillstekt makrill och sandefjordsås med citron och dill
  • Chicken thai med röd curry, limeblad och kokosmjölk

 

Onsdag 28 Juni

  • Bohuslänsk fiskgratäng med dill, tomat, grädde och räkor
  • Italienska köttbullar med tomatsås och risoni

 

Torsdag 29 Juni

  • Panerad sej med yoghurtdipp
  • Viltgryta med timjanrostade rotfrukter och gelé

 

Fredag 30 Juni

  • Havets Wallenbergare med vitvinsås och potatismos
  • Lyktans vårrulle med kyckling, sommarkål, broccoli och avocadodressing

Det går inte att boka bord på dagens lunch, vi hänvisar då till att boka en affärslunch via mötesservice 031-7865959 alt maila oss på motesservice@gu.se

Varmt välkomna önskar restaurang Lyktan med personal!


 

 

Öppettider lunchservering

måndag-fredag 11.15-13.15

Dagens Lunch på Lyktan har sommarstängt mellan 1/7-18/8. Vi öppnar åter igen måndagen den 21/8.

 

Vi blir kontantfria hösten 2017

Efter sommaren slutar vi att ta emot kontanter på Dagens Lunch i kassan. Vi kommer endast att ta betalt med kort från och med  måndagen den 21/8.

Hälsningar personalen på Mötesservice

Sidansvarig: Konferensbokning|Sidan uppdaterades: 2017-06-22
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?