Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Restaurang Lyktan

 

 V 8

Veckans vegetariska rätt 65:-/ 55:- takeaway:

Nudelwook, chlli, ingefära, vitlök, oumph

Varje dag dukar vi även upp vår salladsbuffè för 60:-/50:- takeaway

Köp till veckans salladstillbehör för 25:- och komplettera till en matigare salladstallrik:

Fetaost, lagrad balsamicovinäger, olivolja, färsk oregano

Paj med lagrad prästost, spenat, kronärtskocka 

Dagens husmanskost/lunch är Lyktans egna tolkning utav klassisk husmanskost 85:-/75:- takeaway

Köp ett 10:kort och få företräde i kön mellan kl 11.30-12.30

Standard; 800:-

Takeaway/student; 700:-

 

Måndag 20 Februari

Halstrad sej, hummersås, kokt potatis

Bbq-bakad kyckling, rökt chillimajonnäs, sötpotatis och majs

Tisdag 21 Februari

Stekt marinerad strömming, dillsmör, potatismos, lingon

Mörbakad fläskarre, dijonsenapsky, persiljebakade potatis

Onsdag 22 Februari

Torskburgare, pepparrotsdressing, dillbakad potatis

Vegetarisk lasagne, mozzarella, tomat

Torsdag 23 Februari

Fiskgryta, tomat, saffran, fänkål

Kokt rimmad grisbog, pepparrotsås, rotmos

Fredag 24 Februari

Rimmad bakad torsk, citron-rödlökssmör, potatisstomp

Biff Lindström, rödvinssky, saltgurka

 

Det går inte att boka bord på dagens lunch, vi hänvisar då till att boka en affärslunch via mötesservice 031-7865959 motesservice@gu.se

 Varmt välkomna önskar restaurang Lyktan med personal!

Öppettider lunchservering

måndag-fredag 11.15-13.15

Sidansvarig: Konferensbokning|Sidan uppdaterades: 2017-02-20
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?