Dokumentation

Vi hjälper er med dokumentation av konferensen/föreläsningen med videoinspelning. Om önskemål finns redigerar vi även inspelat videomaterial.
Om ni är i behov av förproducerade reportage och intervjuer att sända under konferensen/föreläsningen, kan vi hjälpa till med hela arbetet från idé till färdig produktion.

Teknik vid konferenser

På Konferenscentrum Wallenberg erbjuder vi service med såväl konventionell lokalbunden konferensteknik - ljud, ljus och projektionsmedia - som med videokonferensteknik och datakommunikation. Allt i ändamålsenligt utrustade lokaler.

Vi sänder videokonferenser över Internet med streamingteknik och har möjlighet att länka konferenser och seminarier både inom och utom universitetet.

Om så önskas kan vi även bistå med teknisk kompetens utanför de lokaler som vi själva ansvarar för.

Sidansvarig: Pontus Fagerström|Sidan uppdaterades: 2014-10-23