Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Eat’em or not? Insects as a Culinary Delicacy

Artikel i vetenskaplig tidskrift
Författare Karin Wendin
Maud Langton
Cecilia Norman
Sarah Forsberg
Fredrik Davidsson
Åsa Josell
Mia Prim
Johan Berg
Publicerad i 10th International Conference on Culinary Arts and Sciences Proceedings
Sidor 100-106
Publiceringsår 2017
Publicerad vid Institutionen för kost- och idrottsvetenskap
Sidor 100-106
Språk en
Länkar www.capfoods.dk/iccas17
Ämnesord Insects, Food, Consumer, Acceptance, Neophobia
Ämneskategorier Hushålls- och kostvetenskap, Livsmedelsvetenskap
Sidansvarig: Webbredaktion|Sidan uppdaterades: 2012-09-11
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?