Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

För forskaren

Här hittar du länkar till Forsknings- och innovationskontoret, till information om forskningsinfrastruktur samt länk till information om stipendier och bidrag.

Forskning- och innovationskontoret

Forsknings- och innovationskontoret hjälper dig som är forskare, lärare, institutionsadministratör eller chef med frågor som rör analys och utvärderingar, forskningsfinansiering, affärsjuridik, innovationer och nyttiggörande av forskning.

 

Forskningsinfrastruktur

Med forskningsinfrastruktur vid Göteborgs universitet menas faciliteter och resurser, såsom experimentanläggningar, laboratorier, båtar, teknikplattformar, apparatur, biologiska samlingar, databaser och mjukvaruresurser, i kombination med personell kompetens.

 

Stipendier och bidrag

Som forskare vid Göteborgs universitet kan du söka stipendier och bidrag. Det finns också vissa stipendier och bidrag som är riktade speciellt till dig som är verksam vid Göteborgs universitet.

 

Sidansvarig: Webbredaktion|Sidan uppdaterades: 2015-11-19
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?