Till startsida
Webbkarta

Akademisk kvart

Akademisk kvarts lunchföreläsningar 

Göteborgs universitet har under många år arrangerat regelbundna lunchföreläsningar där professorer, forskare och lärare berättar om den senaste forskningen inom respektive kunskapsområde.

Under åren har hundratals presentationer framförts och presenterats under lunchtimmarna där många ur den breda allmänheten fått möjlighet att lyssna och sedan ställa frågor. Du kan se flera av föreläsningarna i universitetets Youtubekanal.

Under 2016 kommer vi fortfarande arrangera populärvetenskapliga föreläsningar fast då i andra lokaler och under annat namn.

Näckrostimmen och Näckroskvarten

Snart startar Universitetsbibliotekets öppna program för våren 2016. Programmet bjuder på en rad spännande forskningsanknutna ämnen och intressanta föredragshållare i ett antal Näckrostimmar och Näckroskvartar. Alla föreläsningar är gratis och är öppna för allmänheten. Välkomna!

Vårens program

 

 

 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


 


 


 

 

 

 

 


 

 

Kvartar på Youtube

Se tidigare kvartar på Youtube

Kontakt

Jenny Hultén, kommunikatör
Kommunikationsenheten
Göteborgs universitet
jenny.hulten@gu.se
031-786 5152

Sidansvarig: Susanne Ros|Sidan uppdaterades: 2016-02-08

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?