Rabatterad träning på Fysiken

Nyhet: 2010-09-09

Du som alumn på Göteborgs universitet får rabatterad träning på Fysikens fyra anläggningar i Göteborg. Erbjudandet gäller enbart om du har anmält dig till alumnnätverket och ger dig cirka 30 procents rabatt, på olika kombinationer av årskort. Om du vill testa innan du bestämmer dig kan du boka en kostnadsfri provträning.

Hur gör jag om jag redan finns i alumnnätverket?

För att kunna ta del av rabatterna måste du gå in på www.gu.se/alumn och logga in. Om du inte kommer ihåg ditt lösenord klicka på "Glömt  inloggningsuppgifter?" på samma sida.

Lycka till med träningen!

Hur gör jag om jag vill använda rabatten men inte är med i alumnnätverket?

Om du inte har anmält dig till alumnnätverket och vill veta hur det går till - läs här! Därifrån kan du registrera dig genom att klicka på "Anmäl dig här!" i menyn till höger. Det kostar inget.

Som anmäld alumn kan du:

■ söka bland över 15 000 alumner som finns inom alla tänkbara yrkesområden i drygt 70-talet länder
■ bli inbjuden till arrangemang med inspirerande föreläsare och träffa andra alumner.
■ få rabatterad träning på Fysikens friskvårdsanläggningar i Göteborg.
■ ta upp kontakten med gamla kursare och skapa nya nätverk
■ prenumerera på e-nyhetsbrev med senaste nytt inom forskning, utbildning och kompetensutveckling

Välkommen till ett nätverk för kunskap och kontakt!

AV:

Sidansvarig: Karin Lidberg|Sidan uppdaterades: 2017-05-24