Till startsida
Webbkarta

Säsongens sista Konstlab

Seminarieserie

I samarbete med Atalante arrangerar Konstnärliga fakulteten en serie offentliga samtal kring konstnärlig forskning och utveckling. Inbjudna konstnärer berättar om metoder och processer, om oförutsägbara händelser, infall och kritiska överväganden som kan ligga bakom ett verk eller forskningsprojekt.

Vårens sista Konstlab gästas av Maja Hammarén och Patrik Eriksson.

Maja Hammarén skapar under våren ett antal skisser som testar rörelser i olika miljöer, som en del av projektet "Elva år senare". Hennes utgångspunkt för samtalet är skissernas re­enactment, om performativ presentation.

Patrik Eriksson arbetar för närvarande med en essäfilm på temat melankoli och ska tala om: Att finna rätt ton - Om texten, bilden och tonen i arbetet med film

Föreläsare: Maja Hammarén, konstnär, skribent och lärare vid Högskolan för fotografi. Patrik Eriksson, filmare och doktorand i filmisk gestaltning vid Filmhögskolan.

Datum: 2012-04-23

Tid: 19:00 - 21:00

Kategorier: Konst

Arrangör: Konstnärliga fakulteten i samarbete med Atalante

Plats: Atalante, Övre Husargatan 1

Evenemangslänk: Läs mer om Säsongens sista Konstlab

Avgift: Fri entré

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?